Otomobil üst geçidin ayağına çarptı: 4 ölü

Çorum-Sungurlu karayolunda otomobilin üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden birinin telefonu çaldı ama asker telefonu açamadı.
Otomobil üst geçidin ayağına çarptı: 4 ölü

Çorum'da otomobilin üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi öldü.

Çorum-Sungurlu karayolunun 45'inci kilometresindeki Koparan köyü mevkisinde, Salih Özkan'ın (50) kullandığı 15 HH 022 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerleri aşarak refüjdeki üst geçidin beton ayağına çarptı.
Kazada sürücü Özkan, eşi Sıddıka (47) ile çocukları Vahide (23) ve Yusuf Özkan (27) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza nedeniyle otomobil hurdaya dönerken, hayatını kaybedenlerin refüje ve karayoluna savruldukları görüldü.

Özkan ailesinin cesetleri, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sürücü Özkan'ın kentteki bir fabrikada çalıştığı, ailesi ile birlikte Burdur'dan akraba ziyaretinden döndükleri bildirildi.
Kazada yaşamını yitiren 27 yaşındaki Yusuf Özkan'ın öğretmen olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Asker telefonu açamadı

ayni-aile-1434879537-001.jpg

Bu arada jandarma ekiplerinin olay yerinde inceleme yaptığı sırada, kazada hayatını kaybedenlerden bir kişiye ait çantanın içerisindeki cep telefonunun çaldığı ancak jandarmanın telefonu açamadığı gözlendi.

Çorum'da otomobilin üst geçidin beton ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin cenazeleri memleketleri Burdur'a gönderildi. 

Çorum-Sungurlu karayolunun 45'inci kilometresindeki Koparan köyü mevkisindeki kazada yaşamlarını yitiren (50), eşi Sıddıka (47) ile çocukları Vahide (23) ve Yusuf Özkan'ın cenazeleri, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundaki işlemlerin ardından Şeker-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman'a teslim edildi.

Kahraman, cenazelerin nakil aracına konulmasından sonra Çorum Şeker Fabrikası'nda meydan amiri olarak görev yapan sürücü Salih Özkan ve ailesi için mesai arkadaşlarından helallik istedi. 

Sefer Kahraman, cenazeleri yakınlarının isteği üzerine teslim aldıklarını söyledi. 

Burdur'a gönderilen cenazelerin yarın Gölhisar ilçesine bağlı Yamadı köyünde toprağa verileceği öğrenildi. 

Çorum-Sungurlu karayolunun 45'inci kilometresindeki Koparan köyü mevkisinde Salih Özkan'ın kullandığı 15 HH 022 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerleri aşarak refüjdeki üst geçidin beton ayağına çarpmış, kazada sürücü Özkan ile araçtaki eşi Sıddıka ile çocukları Vahide ve Yusuf Özkan olay yerinde yaşamını yitirmişti. Kazada ailesiyle hayatını kaybeden öğretmen Yusuf Özkan'ın, 26 Temmuz'daki düğünü için davetiye dağıtmak amacıyla Çorum'a geldiği öğrenilmişti.