Otomobiline çarpan kişiyi cama astığı yazıyla arıyor

Kastamonu'da bir araç sahibi, aracının camına yazdığı "Erkek adam kaçmaz, kaçsan da vicdanın bırakmaz" yazısıyla otomobiline çarpıp kaçan sürücüyü bulmaya çalışıyor
Otomobiline çarpan kişiyi cama astığı yazıyla arıyor

KASTAMONU(AA) - Kastamonu'da bir araç sahibi, park halindeki otomobiline çarpıp kaçan kişiyi, aracının camına yazdığı "Erkek adam kaçmaz, kaçsan da vicdanın bırakmaz" yazısıyla arıyor.

İddiaya göre, Bozkurt ilçesinde yaşayan Yaşar Arslan'ın evinin önünde park halindeki 57 AT 214 plakalı otomobiline, 6 gün önce sürücüsü tespit edilemeyen bir araç sağ ön tarafından çarparak kaçtı.

Çarpan aracı ve sahibini tespit edemeyen Arslan, otomobilinin kapısının camına yazdığı yazıyla çarpıp kaçan kişiyi bulmaya çalışıyor.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 Aralık'ta evindeyken dışarıdan bir ses duyduğunu, sokağa çıktığında otomobiline çarpıldığını gördüğünü söyledi.

Çevrede kimseyi göremediğini belirten Arslan, çarpan kişiyi de bulamadığını aktardı.

Aracında 3 bin lira hasar oluştuğuna dikkati çeken Arslan, "Emniyete bildirdim, raporunu tutturdum ama karşı tarafı bulamadığımız için herhangi bir şey yapılamayacağını söylediler. Bunun üzerine 'Erkek adam kaçmaz, kaçsan da vicdanın bırakmaz' şeklinde bir yazı yazarak otomobilimin camına yapıştırdım." dedi.

Arslan, kaza nedeniyle aracının hareket etmediğini, çarpan kişiyi bulana kadar da tamir ettirmeyi düşünmediğini kaydetti.


Kaynak: