'Oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Kafkas, "Oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum, skor olarak yenildik." dedi.
'Oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum'

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum, skor olarak yenildik." dedi.

Kafkas, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, oyunun geneline baktıklarında istediklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Özellikle orta saha presiyle oynamaya gayret ettiklerini kaydeden Kafkas, şöyle konuştu:

"Oyunun 90 dakikasında başarılı olduk. Çıkışlarda daha etkili işler yapabilirdik. Özellikle iki kenar oyuncumuzun kampa geç katılması, Özer'in aramıza geç katılması biraz fiziksel açıdan bize sıkıntı oluşturuyor. Bunu en kısa zamanda çözüp, daha iyi yerlere geleceğiz. Bugün oyun olarak yenildiğimizi düşünmüyorum, skor olarak yenildik. Beşiktaş'ı tebrik ederim."

Kafkas, istatistiklere bakıldığında, topla oynama oranları dışında daha üstün olduklarını belirterek, "Ne yaparsanız yapın, futbol sonuç oyunu, sonucu alacaksınız. Bugün Beşiktaş 2 tane attı ve sonucu aldı. Bizim açımızdan oyun olarak iyi ama yetmiyor. Geçen sene Kayseri'de de böyle maçlar oynadık. Antrenörlük hayatımda da bu tip şeylerle karşılaşıyorum ama bu beni sıkıyor, kazanmak gerekiyor. Bugün maçın hakkı 2-0 değildi." ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas, müsabakada 18 kişilik kadroda yer almayan Douglao'nun ter antrenmanında belinden sakatlandığı için karşılaşmada forma giymediğini sözlerine ekledi.