Özaltun'dan Kurban Bayramı mesajı

Beyşehir Belediyesine bağlı birimlerin Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarına hız kazandırdığı bildirildi.
Özaltun'dan Kurban Bayramı mesajı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin bayram öncesi tüm dış ve merkez mahallelerde çalışmalarına hız kazandırarak park, bahçe ve çevre temizliği konusunda çaba sarf ettiğini söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün koordineli olarak çalıştığını belirten Özaltun, ekiplerin Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını yoğunlaştırdığını vurgulayarak şöyle konuştu:

"Beyşehir'in 67 mahallesi var ve 67 mahallesinde de temizlik işleri ekiplerimiz tarafından aralıksız devam ediyor. Park, bahçe ve meydanlarda çim biçimi, yabani otların arındırılması işlemleri devam ediyor. Bu çerçevede, birimlerimizde görev yapan personelimiz tarafından Beyşehir Gölü’nün sularını Konya Ovası'na aktaran halkımızın Çarşamba Kanalı olarak bildiği BSA kanalında temizlik çalışmaları başlatıldı. Ekiplerimiz su akışı kesilen kanalın içine iş makineleri ile girerek genel bir temizlik gerçekleştirdi."