Özaltun'dan spor okuluna ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Tekvando Spor Okulunu ziyaret etti.Özaltun, Türkiye Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü...
Özaltun'dan spor okuluna ziyaret

KONYA (AA) - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Tekvando Spor Okulunu ziyaret etti.

Özaltun, Türkiye Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Beyşehirli Dünya Tekvando Şampiyonu Zeliha Ağrıs, Avrupa şampiyonlarından milli sporcu Rukiye Yıldırım, tekvando antrenörü Nafiz Çakır ve Beyşehirli tekvandocularla bir araya geldi.

Antrenörleri Nafiz Çakır nezaretinde çalışmalarını sürdüren Beyşehirli tekvandoculara Özaltun, önümüzdeki dönemde sıranın ilçeden olimpiyat şampiyonları çıkarmaya geldiğini söyledi.

Zeliha Ağrıs'a ülkeye ve Beyşehir'e yaşattığı bu gurur ve onur nedeniyle bir kez daha teşekkür eden Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak kendisinin ismini bir spor salonu veya bir merkeze vereceklerini belirtti.

Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin de, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a tekvando sporuna verdiği desteklerden ve yapılan malzeme desteğinden ötürü teşekkür etti.

Beyşehir Belediyespor Tekvando Spor Okulunun bir spor yuvası olduğunu ve son dönemde milli takım alt yapısına çok sayıda yıldız kazandırdığını vurgulayan Şahin, "Gerek Sarı kardeşler olsun, gerekse en son Zeliha Ağrıs olsun ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Öncelikle, ön çekiciliği Sarı kardeşler yapmıştır. Birçok önemli uluslararası yarışmalarda şampiyonluklar kazanarak buradaki temel hareketliliği sağlamışlardır. Bu hareketliliği uzun yılar devam ettirdiler, hala da devam ettiriyorlar." diye konuştu.

Zeliha Ağrıs’ın dünya şampiyonu olmasının ardından verdiği sözü yerine getiren Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okuluna elektronik Safeguartlar ve müsabaka sistemi hediye etti.

Özaltun, milli takım teknik direktörü Şahin’le birlikte salona yapılan hediyeyi programa katılan dünya şampiyonu milli sporcu Zeliha Ağrıs ile Avrupa şampiyonlarından Rukiye Yıldırım'a verdi.


Kaynak: