Ozan Tufan 25 milyon euro

Fenerbahçe yönetimi, EURO 2016'da ay-yıldızlı formayla ortaya koyduğu performans sonrası İngiliz ekiplerinin yakın takibinde olan Ozan Tufan'ı ucuza elden çıkarmak istemiyor.
Ozan Tufan 25 milyon euro

Fenerbahçe, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) A Milli Takım forması altında gösterdiği performansın ardından özellikle İngiliz kulüplerinin yakın takibe aldığı milli futbolcuyu kolay kolay elden çıkarmak istemiyor.
Sarı-lacivertli yönetim, genç futbolcunun sözleşmesine 25 milyon euroya serbest kalma maddesi koydu. Ancak 25 milyon euroluk bu bedel bir sezon sonra 2017-18 sezonunda geçerli olacak.

'Fenerbahçe'nin sembol isimleri olacaklar'
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başta Ozan Tufan olmak üzere, Salih Uçan, Alper Potuk gibi isimlerin sarı-lacivertli kulübün geleceği olduğunu belirterek, “Onlar uzun yıllar F.Bahçe'ye hizmet edecek. F.Bahçe'nin sembol isimleri olacak” ifadelerini kullandı.
Yönetim, şu an Ozan Tufan için gelen tekliflere kapıyı 15 milyon eurodan açarken, bu fiyattan aşağıya inmeyi de düşünmüyor. EURO 2016'da 3 maçta da forma giyen ve 90 dakikada sahada kalan Ozan Tufan, özellikle 1 gol attığı Çek Cumhuriyeti maçındaki performansıyla dikkat çekmişti.