Özdemir’den FETÖ sempatizanlarına çağrı!

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Konya ve ülke gündemini değerlendirdi.
Özdemir’den FETÖ sempatizanlarına çağrı!

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Konya ve ülke gündemini değerlendirdi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir'e İl Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit Ali Tekeli ile Mehmet Ali Doğru eşlik etti. Toplantıda konuşan Milletvekili Özdemir, 1 Kasım seçimleri ile birlikte 12 milletvekili kazandıklarını hatırlatarak, "Daha sonra sayın Ahmet Sorgun AK Parti Genel Başkan Yardımcısı oldu. Biz teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, yerel yönetimlerimizle birlikte çok iyi bir ekip olduk. TBMM'de Konyalı milletvekillerinin uyumu ve seçilmesi dönemindeki isabeti konuşuluyor. Bu uyum ve sinerji, şehrimizde önemli yatırımlara dönüşüyor. Önümüzdeki dönemlerde de bu uyum ve sinerjinin devamını arzuluyoruz" dedi.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ve sonrası ile ilgili de konuşan AK Parti Milletvekili Özdemir, "FETÖ'nün hain darbe girişiminin duyulduğu ilk andan itibaren Konya'da olan vekillerimiz anında İl Teşkilatımıza; Ankara'da olanlar ise bir yolunu bulup TBMM'ye gittiler. Her şeyin iyi gittiği bir dönemde böyle bir kalkışma bizleri fevkalade üzmekle beraber yapılan ahlaksızlıklar da bizleri daha üzüyor. Ben sizlerin aracılığı ile hala FETÖ'ye ve bu hainliği yapanlara hayranlık duyanlara seslenmek istiyorum; bunca yanlışı ve hatayı görmenize rağmen nasıl bu yapı ile irtibatlı olmaya devam edebiliyorsunuz ve bu insanı bir idol olarak görüp bunun arkasından gidebiliyorsunuz? İnsafa gelmenin zamanı değil mi, hala nasıl buna destek verebiliyorsunuz? Derhal bu yanlıştan dönün, devlete ve millete destek verin. Aksi takdirde sizlerden tek bir kişi kalmayana kadar, nerede ve hangi konumda olursanız olun, mücadele devam edecek" şeklinde konuştu.

ahmet-ozdemir-2.jpg

AK Parti Konya İl Teşkilatı Takip Heyeti'nin çalışmaları hakkında da konuşan Özdemir, "Bildiğiniz gibi Konya İl Teşkilatımız, bir Takip Heyeti oluşturdu. Bu süreçte herhangi bir kayıp kaçak olmasın diye böyle bir çalışma yapıyoruz. Paralel devlet yapılanması ile mücadelede bir takım insanın dışarıda kalmaması ve bu süreçte bazı mağduriyetlerin yaşanmaması için oluşturulan bu ekibin tek amacı takip ve denetimdir. Bugüne kadar İl Milli Eğitim Müdüründen Karayolları Bölge Müdürüne kadar tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile üniversiteler dinlendi. Bize gelen ihbarlar kendilerine liste halinde iletildi. Ekibimiz çalışmasını titizlikle sürdürüyor. Dışarıda kıyıda kalan elebaşılarının bu süreçte ortaya çıkarılıp gerekli mercilere iletilmesi önemli" dedi.

Son dönemde terör saldırılarının da arttığını kaydeden Özdemir, "Dün Sarayönü Ladikli 24 yaşında genç bir kardeşimizi uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Geride bir yavrusunu bıraktı. Ona da Allah'tan uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: