Özdilek: 'Biz değişik bir takımız, herkesi yenebiliriz!'

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin 16.haftasında deplasmanda oynayacakları Göztepe maçı hakkında konuştu
Özdilek: 'Biz değişik bir takımız, herkesi yenebiliriz!'

Batman Petrolspor maçının ardından yayıncı kuruluş A Spor'a açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek, pazartesi günü oynayacakları Göztepe karşılaşması hakkında da konuştu. Özdilek, "Önümüzde 4 gün var, bu uzun bir süre, özellikle son maçtan sonra ciddi sakatlık problemi yaşayan oyuncularımız var. Onlara yoğun bir tedavi süreci uyguluyoruz. Her hal de cumartesiden sonra önümüzü görürüz diye düşünüyorum. Uzun zamandan bu yana haftada 3 maça çıkıyoruz. Bu yoğun tempoda da ciddi sakatlıklar yaşadık. Ama takım olmanın özelliği de bu, kim oynarsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor' dedi.  

'HER YERDE HER TAKIMI YENEBİLİRİZ' 
Göztepe'nin sahasında iyi oynayan bir ekip olduğunun altını çizen Özdilek, 'Bu sezon ligde gerçekten oyun anlayışı ve performansıyla iyi bir grafik çiziyorlar. Biz değişik bir takımız, her yerde her takımı yenebiliriz. Bu güç ve enerji bizim takımda var. İzmir’e giderken bu düşüncelerle gideceğiz. Evinizde de deplasmanda da oynasanız ligde artık her maç zorlu. Pazartesi İzmir’de istediğimiz neticeyi alarak Konya’ya gelmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.