Özdilek, camiadan destek bekliyor

Mehmet Özdilek, geçen sezonun şampiyonu apoleti ile yollarına devam ettiklerini ve tek düşüncelerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu söylerken, taraftarlara da takıma güvenmeleri ve sonuna kadar destek olmaları çağrısında bulundu
Özdilek, camiadan destek bekliyor

ZTK’da çeyrek finalde Galatasaray ile eşleştiklerini belirten Teknik Direktör Mehmet Özdilek yaptığı açıklamada, “Son 16 turunda Trabzonspor’u eleyerek çeyrek finale kaldık. Yeni statü gerçekten çok enteresan. Geçen sezonun kupa şampiyonu olarak son 8 takım arasında seri başı olabilir miydik? Bu tartışmaya açık bir konu. Ama Prosedür ve statü bu sene zannediyorum tekrar değişmiş. Dolayısıyla seri başı olamadık. Bu süreçten sonra Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe kimin çıktığı çok önemli değil. Trabzonspor maçından sonrada ‘Kupada bir tık daha öteye gitmek istiyorsak rakibin kim olduğu önemli değil’ demiştim. Bakıldığı zaman kurada 3 büyüklerden biri çıkacaktı. Bu Galatasaray oldu.’ dedi.

‘GALATASARAY İLE ŞARTLARIMIZ EŞİT’
Kupa’daki Galatasaray eşleşmesini de değerlendiren tecrübeli hoca, ‘Onların da tabi ki kupa hedefleri var. En fazla kazanan takımlardan bir tanesi. Biz de geçen senenin kupa şampiyonuyuz. Dolayısıyla bu apoletimiz hala bizim omuzumuzda. Amacımız ZTK’da gidebildiğimiz yere kadar bu yarışın içerisinde olmak. İlk maçı kendi evimizde oynayacağız. Bu avantajı doğru kullanmak istiyoruz. Daha sonra rövanşa gideceğiz. İki ayaklı maçlar oynayacağız. Şanslar eşit diye düşünüyorum. Galatasaray’ın ne kadar şansı varsa bizim de o kadar şansımız var. Biz bu sene Atiker Konyaspor olarak üç kulvarda da oynamayı ciddi alışkanlık haline getiren bir takım konumundayız. Ve her hafta üzerine koyarak da yolumuza devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

ÖZDİLEK, TARAFTARA GÜVENİYOR
Teknik Direktör Mehmet Özdilek, takımın sezonun ikinci yarısında birbirinden zorlu maçlara çıkacağını ve bu yolda en önemli kozlarının taraftarlar olduğuna işaret ederek, ‘Tabi ki bizim için çok kıymetli ve önemliler. Takımımızın itici gücüler. Çok zor ve çetin geçecek bir ikinci yarı bizi bekliyor. Konum itibariyle bulunduğumuz durumdan mutlu olmadığımız çok aşikar. Ama taraftarımız bizim için olmazsa olmazımız. Biz zaten içeride çok güçlü bir ekibiz. Onların desteğiyle çok daha güçlü konuma geliyoruz’  diye konuştu.

‘TRANSFERLERLE DAHA DA GÜÇLENDİK’
Yapılan transferlerle daha da güçlendiklerinin altını çizen Özdilek, şunları kaydetti: ‘İlk devre özellikle üçüncü bölgede yaşadığımız sıkıntıları ikinci devrede yaşamak istemiyoruz. Buna uygun oyuncuları bünyemize katmaya çalışıyoruz. Atiker Konyaspor seyircisi ile birlikte içeride ve dışarıda çok güçlü bir takım durumunda. Bunu geçtiğimiz süreçlerde ortaya koydular. Onların aynı şekilde desteğine ikinci yarıda ciddi derecede ihtiyacımız var. Bu takımı desteklesinler, bu takıma inansınlar.’