Özel halk otobüsü devrildi

Kartal'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği özel halk otobüsü devrildikten sonra bir ağaca çarparak durabildi. Yol kenarındaki eve bir metre kala duran otobüsteki yolculardan bir çocuk yaralandı.
Özel halk otobüsü devrildi

Kaza saat 15.00 sıralarında Kartal Yakacık Mahallesi Gülden Caddesi üzerinde meydana geldi. Salim Ayyıldız'ın kullandığı Kartal-Yenişehir seferini yapan 34 DL 9196 plakalı özel halk otobüsü, cadde üzerinde yokuş aşağı seyir halindeydi. Sürücü Ayyıldız'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs yoldan çıkıp devrildi. İçinde 14 yolcu bulunan otobüs yan yattıktan sonra sürüklenmeye başladı. 

Otobüs, bir ağaca çarparak durabildi. Devrilen ağaç otobüsün yol kenarında bulunan eve çarpmasına engel oldu. Binaya 1 metre kala duran otobüste bulunan yolcular kendini dışarı attı. Kazada otobüs içinde bulunan bir çocuk hafif şekilde yaralandı. 

Ev sahibi kadın “Gürültüye çıktık. İlk önce gök gürültüsü zannettik, sonra bağrışmalar falan oldu.Otobüs devrilmiş. Allah'tan  fazla yaralı yoktu" diye konuştu.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu ambulansla Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Mahalle sakinleri aynı yerde daha önce de benzer kazaların olduğunu belirtti.