Özel Türmak okullarında birinci dönem değerlendirmesi

Özel Türmak Okulları Genel Müdürü İlhan Yılmaz birinci öğretimin sona ermesiyle birlikte değerlendirme açıklaması yaptı
Özel Türmak okullarında birinci dönem değerlendirmesi

Yılmaz açıklamasında; “2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemini 19.01.2018 Cuma günü tamamlamış bulunmaktayız.

     Özel Türmak Okulları olarak eğitimin 23. Yılında başarılı, milli ve manevi değerlerini benimsemiş, tarihine, milletine sahip çıkan  nesiller yetiştirmek adına büyük bir özveriyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Gerek akademik alanda gerek sosyal ve kültürel alanda yaptığımız çalışmalarla verimli  dönem geçirdik.

      Bu anlamda proje tabanlı TÜBİTAK destekli bilimsel proje çalışmaları, olimpiyat çalışmaları, hafta içi ve hafta sonu kazanım eksikliklerini tamamlama , SEDEP kapsamında değerler eğitimi gibi bir çok akademik ve kültürel çalışmalar gerçekleştirdik.

       Bir dönem boyunca öğretmenlerimizin büyük bir azimle gayret göstererek öğrencilerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğü çalışmaları yürekten destekliyorum ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

     Öğrencilerimizin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmesini istiyoruz. Bu süreçte zaman dilimi çok önemlidir. Hem dinlensinler, hem de kitap okusunlar. Okuyan, araştıran, bilgilerini daima yenileyen nesiller olarak yetişmeniz, geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır.

      Ayrıca bu süreçte aile bireyleriyle vakit geçirmek çocuk ve ebeveyn arasındaki iletişimi güçlendirmek ve çocuklarda görmek istediğimiz olumlu karakterler kazanımı açısından oldukça önemlidir.

     Tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diler, iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.”

İfadelerini kullandı.