Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na: Telafisi ağır olur

CHP Genel Başkanlığı koltuğuna aday isimlerden olan Özgür Özel, kurultayın seçimlerden önce yapılması gerektiğini söyledi. Özel, seçim sonrasına kalması halinde sandıktan olumsuz tabloların çıkacağını, telafisinin de olmadığını söyledi.
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na: Telafisi ağır olur

CHP'deki değişim hareketinin öncülerinden biri olan ve gerekirse her türlü sorumluluğu almaktan çekinmeyeceğini söyleyerek genel başkanlık koltuğuna aday olabileceğinin sinyalini veren CHP Grup Başkanı Özgür Özel, beklenen kurultay ile ilgili konuştu.

'KURULTAY MUTLAKA SEÇİMLERDEN ÖNCE YAPILMALI'

Halk TV'den İsmail Küçükkaya'ya açıklamalarda bulunan Özel, "Kurultay, mutlaka yerel seçimden önce yapılmalı. Çünkü yaşadığımız bir seçim var. Seçimden sonra içine düşmüş olduğumuz bir durum var. Buradan çıkmamız, tabanımızı ve halkımızı umutlandırmamız, heyecanlandırmamız ve marttaki yerel seçimlere hazırlanmamız gerekiyor." dedi.

'TELAFİSİ AĞIR OLUR'

Özel, " Eğer biz bu şekilde hareket edersek sandıktan olumsuz tablolar çıkabilir ve bunun telafisi ağır olur" ifadelerini kullandı. "

KILIÇDAROĞLU SEÇİM SONRASINI İSTİYOR

Özel'in sözlerini aktardıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün katıldığı canlı yayına ilişkin konuşan Küçükkaya, “Benim dün akşamki yayından sonra Kılıçdaroğlu’ndan edindiğim izlenim kurultayı seçimden sonraya bırakmak istiyor” diye konuştu.

Etiketler :