Palut, Konyasporlu eski oyuncusunu istemedi

İlhan Palut eski öğrencisi ile çalışmadı. Rizespor'da sözleşmesi biten 9 futbolcu ile yollarını ayırdı ve resmi olarak açıkladı. Palut, geçen sezon Konyaspor'da birlikte çalıştığı Amilton ile devam etmedi. Amilton kulüpsüz statüsünde.
Palut, Konyasporlu eski oyuncusunu istemedi

2022-2023 Sezonu'nda ligi ikinci sırada biterek 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldıktan sonra göreve en son Konyaspor'u çalıştıran İlhan Palut getirildi. Karadeniz temsilcisi haziran ayında hızını düşürmedi. Rizespor Yannick Bolasie'nin yanı sıra Ronaldo Mendes, Emircan Altıntaş, Abdullah Yiğiter, Haqi Osman, Ogün Özçiçek, Kerem Kalafat ve Bahadır Öztürk ile yollar ayrıldı. Kulüpten de konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı.Ayrılanlar arasında Amilton da var.

amilton-1.jpg

KONYASPOR'DA 2 GOL ATTI
Ara transfer döneminde Konyaspor'dan Çaykur Rizespor'a giden Amilton, geçen sezon Konyaspor'da İlhan Palut ile birlikte çalışmıştı. Palut eski öğrencisi ile yola devam etmedi. Amilton Konyaspor'da 27 maçta 2 gol, 1 asist ile yaparken, Rizespor formasıyla 13 maçta 2 gol attı, 3 de asist gerçekleştirdi.

amilton.jpg

 Muhabir
Etiketler :