Para nakil aracı soygununa karışan zanlılar tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde para nakil aracı soygununa karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.Tekirdağ Jandarma...
Para nakil aracı soygununa karışan zanlılar tutuklandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde para nakil aracı soygununa karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Tekirdağ Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından gözaltına alınan B.Ç. ve Y.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

- Olay

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde para nakil aracı soygununa karıştığı iddiasıyla 2 kişinin yakalanması için Tekirdağ Jandarma Komutanlığı, özel ekip kurmuştu. Ekipler, İstanbul'dan çalınan ve ikiz plaka ile kullanılan lüks cip ile soygunu gerçekleştiren şüphelilerin kimliklerini belirlemek için 180 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını incelemiş, cip terk edilmiş halde Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bulunmuştu.

Kriminal incelemeler neticesinde kimlikleri tespit edilene zanlılardan B.Ç, İstanbul'un Avcılar ilçesinin Yeşilkent Mahallesi'nde saklandığı bir evde, eğlence düzenlediği sırada, Y.K. ise Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Yağmurça köyünde saklandığı evde gözaltına alınmıştı. B.Ç'nin yakalandığı evde bulunan 75 bin liraya el konulmuştu.

Kaynak: