Para yok affedelim!

Fransa dönüşü Başkan ile görüşen Malouda, alacaklarının ödenmediğine vurgu yapıp kadroda yer bulamamasından şikayet etti.
Para yok affedelim!

Trabzonspor'da eşinin rahatsızlığı gerekçesiyle ikinci kez gittiği Fransa'dan dönen Florent Malouda'nın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı zirvenin ardında bambaşka detaylar gizli. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, her ne kadar yabancılardan istediği verimi alamasa da, savaşmayan, mücadele etmeyen futbolcuya forma vermeyeceğini belirtse de yönetimden farklı istekler gelmiyor değil.

Fransa dönüşünde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede 'Başkanım buraya para için gelmedim. Trabzonspor'dan kazandığım paradan daha fazlasını başka kulüplerden de kazanabilirdim. Ben buraya sizin bir projeniz vardı, o proje için geldim. Bu projenin halen içinde olmak istiyorum' ifadelerini kullanarak açık açık oynatılmamasından şikayet eden, paralarının ödenmediğine de vurgu yapan Malouda, Başkan Hacıosmanoğlu'na dolaylı yönden serzenişte bulundu.

NABZA GÖRE ŞERBET

Malouda'ya 'Takım arkadaşlarına ve hocana Malouda olduğunu çıkıp göstermen lazım. Çalışmalarına kaldığın yerden devam et. Hocan seninle ilgili en iyi kararı verecektir' cevabını veren Trabzonspor Başkanı'nın, teknik sorumlu Hami Mandıralı'ya ise Malouda'nın kadroda yer bulması gerektiği imasında bulunduğu öğrenildi.

Mandıralı ile bir araya gelen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Malouda ile birlikte Colman ve Zokora'nın alacaklarının ödenmediğini, kadro dışı kalan iki oyuncunun affedilip idmanlara alınmasını, Malouda'nın da ligde geride kalan haftalarda kadroda değerlendirilmesini istediği bildirildi.

ARKADAŞLARI DA SIRT ÇEVİRDİ

Ayrıca başına buyruk davranan Fransız futbolcu, sadece teknik heyet tarafından değil, takım arkadaşları tarafından da dışlanmış durumda. Öncelikli olarak takım disiplinine uymadığı ve gittiği izinlerden geç döndüğü için kendisini ayrıcalıklı kılan Malouda'ya Hami Mandıralı'dan sonra ilk tepkiyi takım kaptanı kaleci Onur Recep Kıvrak ve sezon başında birlikte imza attığı Portekizli futbolcu Bosingwa gösterdi. Bu iki ismi takımda yer alan yerli futbolcuların tamamı destekledi.

Hami Mandıralı uyardı: Dikkatli olmalıyız

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Kayseri Erciyesspor müsabakasının zorlu geçeceğini anlattı. Erciyesspor'un ligdeki durumunun ortada olduğu ancak bunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden genç teknik adam hedeflerine ulaşmaları için bu zorlu engeli aşmaları gerektiğini vurguladı. Oyuncularına, 'Her takımın bir birinden puan alabildiği bir lig yaşıyoruz' hatırlatmasını yapan Mandıralı, 'Geçmiş maçlarda yaptığımız basit hatalar sonrası puan kayıpları yaşadık. O yüzden herkesin çok dikkatli olmasını istiyorum. Rakibimiz alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor olabilir, bunlar futbolun içinde olan hadiseler. Bizim maçımıza çok iyi konsantre olacaklarını unutmayın. Biz rakibin kim olduğuna ve nerede olduğuna bakmadan mücadele edersek ve iyi konsantre olursak istediğimiz bir sonuç ile döneceğimizi düşünüyorum. Yeterki kendimiz gibi oynayalım' dediği öğrenildi.

Hedefler aynı hesaplar farklı

Trabzonspor, Süper Lig'de bugün 30. hafta açılış maçında Kayseri Erciyesspor'a konuk oluyor. Geçen hafta aldığı Eskişehirspor beraberliğine rağmen 4.'lük koltuğunu kaptırmayan ancak iki puanlık avantajını yitiren bordo-mavililer, düşmemeye oynayan rakibi karşısında kazanıp Avrupa kupalarına katılma hedefinde sapma yaşamak istemiyor. Sakat oyunculara cezalı Aykut Demir'in de eklenmesiyle kadroda zorunlu rotasyona gidecek teknik direktör Hami Mandıralı, savunmanın ortasında Mustafa Yumlu'nun yanına Caner Osmanpaşa'yı hazırlıyor. Mandıralı, sakat Özer Hurmacı'nın yerine ise Yusuf Erdoğan'ı monte edecek.

Barbeküyle stres attılar

Trabzonspor, dün deplasmanda oynayacağı Erciyesspor maçı için Kayseri'ye giderken yolculuk öncesinde gerçekleşen barbekü partisiyle stres attı.

Sabah idmanıyla maçın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavili takım, açık havada yenilen öğle yemeğinin ardından Kayseri'ye hareket etti. Bordo-mavililer, Kayseri'de maç saatini beklemeye koyuldu.

Tahkim'den Trabzon'a ret

Tahkim Kurulu, Trabzonspor- un F.Bahçe maçına ilişkin verilen (3-0) hükmen mağlubiyet kararına itirazını reddetti. Kurul, 'Yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine, TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa bir aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine oy birliğiyle karar verilmiştir' açıklamasını yaptı.

Akyazı yükseliyor

Trabzonspor'da Nuri Albayrak döneminde projelendirilen, şimdilerde inşaatı gerçekleşen Akyazı Spor Kompleksi'nde inşaat ön görüldüğü hızda devam ediyor.