Hamdi Bağcı

Hamdi Bağcı

Paralel Aymazlık Hakikaten Haddini Aşıyor

Paralel Aymazlık Hakikaten Haddini Aşıyor

Dün yazmıştım, bizi paralel örgüt mensupları dava etmişler. Bize isnat edilen suçlamalara baktım, hakikaten çok enteresan, küfür yapmışım, hakaret etmişim, kin ve nefret suçu işlemişim… Bununla suçlamışlar bizi…

Olacak iş mi? Paralel çetenin bu tavrı ne aymazlıktır böyle? Nasıl bu kadar aymaz olabiliyorlar, sanki Başbakanımızı dinlemediler, sanki cuntacılık oynamadılar, sanki bu ülkeye ihanet edip, onlara verilen makamları Türkiye’nin kuyusunu kazmak için kullanmadılar, sanki devletimizin gizli sırlarını başka ülkelere servis etmediler. Sanki MİT TIR’larımızı durdurup ülkemize ihanet etmediler.

Yahu bakın bu ülkedeki milletvekillerin nerede ise tamamı paralel çetenin şantajına maruz kaldı. İsmini burada yazamayacağım, bir milletvekilimizden duydum, Konya’daki paralel çete mensubu, tanınan bilinen bir şahıs kendini tehdit etmiş.  

Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız dâhil birçok belediye başkanına şantaj yaptıklarını biz çok iyi biliyoruz. Zorla belediyelerden, şahıslardan para aldılar. Bunların hepsini zamanı gelince yazacağız.

Daha geçen gün yazdık, koskocaman bir yolu bu paralel örgütün okulu işgal etmiş.

Bize noterden tekzip yazısı göndermişler, işte maval okuyorlar, bu kadar yıllık bir köklü okullarmış da, şöyleymiş de, böyleymiş de…

Elbette yayınlamadık.

Yayınlamayacağız da, bu ülkenin imkânlarını kullanıp, sonra bu ülkeye ihanet ettiler ve sanki bunlar olmamış gibi, şimdi bu pis oyunu kazanacaklarına inandırılmış haşhaşileri ile sağa sola saldırıyorlar.

Dün gazetelerinde sür manşette firavun Sisi’yi övüyorlardı yine, her türlü çirkefliği yapıp, hiç bir şey olmamış gibi suyun üzerine çıkmaya çalışıyorlar, hayır çıkamayacaklar, bu millet artık bunları yutmuyor ve bu hain çeteden korkmuyoruz.

 

Zekeriya Öz’e bakın, aymazlığın bu kadarı olur mu? Oluyor, adam gitmiş, Türkiye’mizin Lideri, Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı dava ediyor, İçişleri Bakanı Efkan Ala’yı şikâyet ediyor…

Seni kimsin, kendini ne zannediyorsun? Yahu bu aymazlık nedir? Paralel örgüt, çete nasıl bu kadar aymaz olabiliyor? Milletten yumruk yedikçe kahramanlık taslıyorlar.

Zekeriya Öz gibi hat bilmezler Türkiye’nin kaderini değiştireceğini mi zannediyor?

Dün İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala bu had bilmeze haddini öğretti, yanıtını verdi. Adam devlet memuru ama hem Bakana, hem Başbakana tehditler savuruyor ve mahkeme şovu yapıyor. Yahu git bizleri de dava et, bu millet seninle ve senin gibilerle mücadele edecek, git dava et, senden korkan senin gibi olsun.

Biz devletimize bağlıyız ve savunacağız ve senin gibi nereye hizmet ettiği belli olmayanlara da bu devleti bırakmayacağız. Burası Mısır değil, gördüler, görecekler…

Bu arada Konya’dan bir bilgi kulağımıza geldi; Mevlana Üniversitesini Torku’ya satıyorlarmış. Bitiyorlar, bitecekler, bakmayın siz hala güçlü görünmeye çalışmalarına.

Bankalarını da Ziraat Bankası alıyor diye dün baya tantana çıkardılar ama Ziraat Bankası o bankayı almıyormuş, sizin anlayacağınız ciddi zararı varmış.

Bunlar hümerdikçe şundan emin olun, bitişe biraz daha yaklaştılar demektir.

 

Reklamın Bir Ahlakı Yok mu?

 

Dün Konya’daki yerel gazetelerde yine Merve Eğitim Kurumlarının reklamı vardı. Öncelikle soralım, değerli dost yayın kuruluşlarımız, siz gerçekten paralel çetenin karşısında mısınız? Yoksa yanında mısınız?

Kendisini paralel çeteye düşman ilan eden yayın kuruluşları nasıl olurda bu kadar net bir şekilde paralel çete ile arasına bir mesafe koymayan bu eğitim kuruluşunun reklamını yapabilirler? Biz bunu anlayamıyoruz. Bir taraftan Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer aldığını söyleyip, diğer taraftan bu eğitim kurumlarının reklamını yapmak, bilmiyorum ahlaki görünmüyor.

Kaç lira veriyor bu eğitim kurumu, çok mu para veriyor? Reklamın bir ahlakı yok mu? Para verilen her kurumun, kuruluşun reklamı yayınlanabilir mi?

Hem Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu iddia edip, hem de AK Partiye, Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden paralel çetenin kurum ve kuruluşlarının reklamını yayınlamak izah edilebilir mi?

Ne yalan söyleyeyim, anlayamıyorum, ne yalan söyleyeyim, bu dost yayın kuruluşlarımıza o paralel çetenin kurumlarının reklamını yayınlamayı yakıştıramıyorum.

Bizim bildiğimiz paranın da bir ahlakı vardır, para kimden gelirse gelsin, denebilecek bir şey değildir. Her para yenmez, her para kabul edilmez, her para onurlu bir kazancı ifade etmez.

Çok üzerinde durmaya gerek yok, Mustafa Abi, Âdem Abi en azından sizin yayın kuruluşlarınızda paralel çetenin kurumlarının reklamını görmeyi size yakıştıramıyoruz.

Bir de tabi kendisine AK Partili deyip de bu reklamı yayınlayanlar var, nerede ise o insanları görünce… Ne yazayım, ne diyeyim… Yahu bu milletle oynamayın, üç kuruş için paralel çetenin oyuncağı olmayın, yakışmıyor size…

Kendine yakışanlar da var elbette aman onlar yanlış anlamasın, bizim sözümüz kesinlikle onlara değil.

 

Türkiye’nin Liderini Konya Heyecanla Bekliyor

 

Konya’nın her sokağında mahallesinde Cumartesinin heyecanını görüyoruz. Türkiye’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan biliyorsunuz Cumartesi günü Konyamıza geliyor, elbette hoş geliyor sefalar getiriyor. AK Parti Selçuk İlçesinin çeşitli yerlere astığı o pankartlarda Konyamıza ayrı bir hava katmış…

Konya İnşa Allah şu anki havaya bakarsak yüzde 90 oranında Recep Tayyip Erdoğan diyecek… Allah’ın izni ile tarihi Cumartesi ve oy verme günü olan Pazar Konyamız da bayram havasında geçecek. Şimdiden bayramınız hoş olsun, mübarek olsun, hayırlı olsun. 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Hamdi Bağcı Arşivi
SON YAZILAR