Parola; kaliteli hizmet

Çalıştığı alışveriş merkezinde daha iyi hizmet vermek için tutanak yediğini bu nedenle de kendi iş yerini açmaya karar verdiğini söyleyen Mur-ad kasap işletmecisi Murat Otal, parolalarının kaliteli hizmet vermek ve uygun fiyat olduğunu söyledi.
Parola; kaliteli hizmet

Kasaplığın dede mesleğini olduğunu ve çocuklarına yedirmediği eti asla satmayacağını söyleyen Murat Otal, ‘’1932 yılından bu yana dedemden, babama, babamdan da bana devam ediyor. Sülalemizin de büyük bir kısmı kasaptır.  3 ay önce kendi işyerimizi açtık. Daha önce bu mahallede bir markette çalışıyordum. Müşterilerim hep burada. Onlara daha iyi hizmet edebilmek için kendi yerimizi açtık. Dükkanımızda tüm et ürünleri mevcut. Olmayanları da bir gün içinde getirtebiliyoruz. Gelen müşterilerimizi hiçbir şekilde boş çevirmiyoruz. ‘’ dedi.

mur-ad-kasap.jpg

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Sattıkları tüm ürünler kendi imalatları olduğunu ifade eden Otal, ‘’Sattığımız ürünlerin tamamına yakınını kendimiz imal ediyoruz. Konya’nın köylerinden aldığımız canlı hayvanları Akşeker Tesislerinde İslami usullere göre, veteriner kontrolünde kesimini gerçekleştiriyoruz. Sucuklarımızı başka bir firmanın tesisinde ben de bizzat giderek veteriner hekim kontrolünde yaptırıyoruz. Ürünlerimizin tamamı Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylıyor. Hijyenik bir ortamda hizmet veriyoruz. Dışarda satılanlarla karşılaştırıldığında bizim ürünlerimiz daha ucuz. Parolamız kaliteli hizmet, ucuz fiyat. Önceliğimiz para kazanmaktan ziyade insanların güvenini kazanabilmek. Müşterilerimizden satırla etli ekmek içi hazırlamamızı isteyenler oluyor. Geri çevirmiyoruz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendi yemeyeceğim, çocuklarıma yedirmeyeceğim eti kesinlikle satmam. Kesinlikle inek eti de satmam. Dana ve düve etini satıyoruz.’’ şeklinde konuştu. 

İSMAİL KOÇ / YENİ HABER GAZETESİ