Parsons, Polaris Alpha’yı satın aldı

Parsons karmaşık savunma, istihbarat ve güvenlik müşterilerine ve diğer ABD federal hükümet müşterilerine yenilikçi görev çözümleri sağlayan, ileri...
Parsons, Polaris Alpha’yı satın aldı

Parsons karmaşık savunma, istihbarat ve güvenlik müşterilerine ve diğer ABD federal hükümet müşterilerine yenilikçi görev çözümleri sağlayan, ileri teknoloji odaklı sağlayıcı Polaris Alpha'yı satın aldığını duyurdu.

Parsons, Polaris Alpha'yı satın aldığını duyurdu. Polaris Alpha'nın, Parsons tarafından özel sermaye şirketi Arlington Capital Partners'dan alımı, şirketin kara, deniz, hava, uzay ve siber alanlarda giderek artan tehditlerle göre düzenlenmiş teknolojilere sahip şirketleri kapsayan stratejik yatırım serisinin sonuncusu olduğu belirtildi. Parsons'ın mevcut yapay zeka (AI), sinyal istihbaratı ve savunmacı ve saldırgan siber güvenlik görevlerini destekleyen veri analitik uzmanlığını, Polaris Alpha'nın otomatik öğrenme, veri, video, çok kaynaklı analitik ve otomatik sorgulama teknolojilerinin birleştirilmesi vasıtasıyla genişletileceği aktarıldı.

Parsons Başkanı ve CEO'su Chuck Harrington, konu hakkında şu ifadeleri dile getirdi: "Şirketin satın alımı, şirketimiz açısından hızla artan tehditlere karşı ileri çözümler talep eden müşterilerimizle birlikte teknoloji çözüm stratejimizi yeni bir seviyeye taşıyan dönüşüm niteliğindeki son harekettir. Polaris Alpha'nın Parsons ile entegrasyonuyla birlikte kanıtlanmış yapay istihbaratımızı ve veri analitik uzmanlığımızı giderek daha fazla talebin gösterildiği yeni teknolojiler ve çözümlerle güçlendireceğiz'.

Polaris Alpha CEO'su Peter Cannito ise şöyle konuştu: "Polaris Alpha'nın Parsons ile birleşimi, devletin en kritik misyonlarına yönelik oldukça farklı teknik kapasite sağlama stratejimizin mantıksal devamı niteliğindedir. Şirketle ile birleşme, yeni pazarlara erişimimizi önemli ölçüde geliştirecek, ölçekte teslim becerimizi güçlendirecek ve çalışanlarımızın dönüşümcü kültür ve özel bir organizasyonda anlamlı bir rol üstlenmeye devam etmeleri yönünde benzersiz bir fırsat sağlayacaktır'.

İHA