Passolig kalkıyor mu, Konyaspor'un kart sayısı!

Hakeme şiddet skandalının ardından gündem maddesini değiştiren Kulüpler Birliği ileri günlerdeki ilk toplantıda Passolig’in kaldırılmasıyla ilgili konuyu masaya getirecek. Taraftarları stadyuma yeniden kazandırmak isteyen Anadolu kulüpleri bilet gelirlerinde kesinti yapılmasını istemiyor.
Passolig kalkıyor mu, Konyaspor'un kart sayısı!

Futbolda gündem değişti. Gelir kaynaklarının çok düşmesiyle giderlerini azaltma arayışında olan futbol kulüpleri, çarşamba günü Passolig’in kaldırılmasına yönelik toplantıda konuşacaktı. Kulüpler Birliği gündem maddelerinden birisi olarak konuyu tartışacakken, şiddet skandalının yaşanmasıyla konu ertelendi ve Passolig’den çıkış , e-bilet sistemine geçiş konusu bir sonraki toplantıya bırakıldı.

passo.jpg


KONYASPOR’UN KART SAYISI

Kulüpler bilet gelirlerinin bir kısmını paylaşmamak ve taraftarları stadyuma tekrar çekmek için tartışmaya açmak istediği Passolig’in kaldırılmasına yönelik görüş bildiriyor. Özellikle Anadolu kulüpleri İstanbul takımları gibi bilet fiyatlarını yükseğe çekemediği için düşük tutmak zorunda kaldığı bilet fiyatlarında herhangi bir kesinti yapılmasını istemiyor. Konyaspor’un 193.763 taraftar kartı var. Konyaspor, Passolig'de 6. sırada.

 Muhabir
Etiketler :