Pazar günü Konya’da hayat duracak

Pazar günü Konya’da Uluslararası Konya Yarı Maratonu coşkusu yaşanacak. Türkiye’nin farklı şehirlerinin yanı sıra çeşitli ülkelerden de katılımın olması beklenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu’nda koşu güzergahı netleşti.
Pazar günü Konya’da hayat duracak

Türkiye’nin farklı şehirlerinin yanı sıra çeşitli ülkelerden de katılımın olması beklenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu 15 Ekim Pazar günü başlıyor. Büyük bir coşkuya ev sahipliği yapacak olan kentte, 15 Ekim Pazar günü 11.30 ile 13.30 saatleri arasında koşulacak olan Halk Koşusu esnasında parkur üzerinde bulunan yollar araç trafiğine kapatılacak. Halk Koşusu Güzergahı ise Konya Kent Meydanı’ndan başlayacak ve yine Konya Kent Meydanı’nda sona erecek.

15 Ekim Pazar günü 08.30 ile 11.30 saatleri arasında gerçekleşecek 10 Kilometre Koşusu esnasında parkur üzerinde bulunan şu yollar araç trafiğine kapalı olacaktır: Mevlana Kültür Merkezi önü Kışla Caddesi, Fetih Caddesi, Ankara Caddesi, Alaaddin Bulvarı, Mevlana Caddesi.

15 Ekim Pazar günü 08.45 ile 11.45 saatleri arasında koşulacak 21 kilometrelik Yarı Maraton esnasında parkur üzerinde bulunan şu yollar araç trafiğine kapalı olacaktır: Mevlana Kültür Merkezi önü Kışla Caddesi, Adana Çevre Yolu Kavşağı, Fetih Caddesi, Ankara Caddesi, Kültürpark önü, Meram Yeni Yol, Alaaddin Bulvarı, Mevlana Caddesi.

15 Ekim Pazar günü 11.30 ile 13.30 saatleri arasında gerçekleşecek Halk Koşusu esnasında parkur üzerinde bulunan şu yollar araç trafiğine kapalı olacaktır: Kılıçarslan Şehir Meydanı önü, Zindankale, Atatürk Anıtı, Atatürk Caddesi, Alâaddin Bulvarı.

pazar-gunu-konyada-hayat-duracak.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :