Pazaryeri halkından Demokrasi Nöbetine tam destek

Bilecik'te düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Pazaryeri ilçesinden gelen vatandaşlar da destek verdi.
Pazaryeri halkından Demokrasi Nöbetine tam destek

Bilecik'te düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Pazaryeri ilçesinden gelen vatandaşlar da destek verdi.

Pazaryeri'nde belediye önünden Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingine otobüsler kaldırılırken, yüzlerce vatandaş meydana akın etti. Yapılan mitingin sonrası açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, birlikte Türkiye olunduğunu ve 81 ilde 79 milyon vatandaşın tek yürek olduğunu söyledi. Birlikteliklerini herkese gösterdiklerini belirten Yalçın, "Dün Bilecik'te düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingine Pazaryeri ilçesinden gelen vatandaşlar da destek verdi. Türkiye o ihanet şebekesine ve tüm dünyaya farklılıkları, düşünceleri bir kenara bırakarak tek millet ve tek yürek olduğunu gösterdi. Türk Milleti ve tüm Bilecikliler Türkiye de darbe döneminin kapandığını ve Türk milletinin vatan sevgisine, özgürlüğüne, istiklaline ve istikbaline darbe vurulamayacağını tüm Dünya'ya birlik beraberlik ve kardeşlik içinde gösterdi. 7 Ağustos günü milyonlar Yenikapı'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde tarihe tanıklık ederken, bizlerde Osmanlı'ya ilk başkentlik yapmış Bilecik'imizde Şeyh Edebali'nin, Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin Dursun Fakıh'ın torunları ile bir araya geldik. Birlikte Türkiye olduğumuzu 81 il 79 milyon tek yürek olduğumuzu herkese gösterdik. Şanlı Türk milleti siyasi düşüncelerimiz ne olursa olsun 15 Temmuz akşamında darbe girişimine kalkışan hainlere karşı tek vücut oldu. Bir kahramanlık hikayesi yazdı. Demokrasisine sahip çıkarak evlatlarımıza, torunlarımıza, şanla, şerefle anlatacağımız ve onların göğüslerini kabartacağımız bir kahramanlık hikâyesini yazdı. Allah bir daha 15 Temmuz geceleri yaşatmasın. "söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyen aziz milletimizin kardeşliğini, birliğini, beraberliğini daim etsin. Vatanımız üzerinde kirli oyunlar peşinde olan FETÖ, PKK, PYD ve diğer terör örgütlerine Rabbim fırsat vermesin, kahr-u perişan etsin. Namlusuna güvenenler, jetlerine güvenenler egemenlik hakkımızı bizim elimizden asla alamayacaklar. Bu kararlığımız inancımız, sevgimiz, imanımız devam ettikçe onların jetleri tankları Milli İrademize karşı etkisiz kalacaktır. 15 Temmuz gecesi şehadete ulaşmak için, darbeye hayır demek için sokaklara dökülen Peygamber ocağına sızmış hainlerin tankları ve tüfekleri karşısında göğsünü siper ederek vatanı ve bayrağı için çarpışan, direnen aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralanan gazilerimize Allah'tan şifalar diliyorum. Biz biriz beraberiz kardeşiz ve birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Pazaryeri halkından Demokrasi Nöbetine tam destek

Pazaryeri halkından Demokrasi Nöbetine tam destek

Kaynak: