Pekyatırmacı: “İstişarelere büyük önem veriyoruz”

Konya'da Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Sebze-Meyve Hali, Plastikçiler ve Halıcılar esnafıyla bir araya geldi.
Pekyatırmacı: “İstişarelere büyük önem veriyoruz”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Ziyaretlerine Sebze-Meyve Hali esnafıyla birlikte kahvaltı programında bir araya gelerek başlayan Başkan Ahmet Pekyatırmacı, esnaflardan gelen talep ve önerileri dinledi. Başkan Pekyatırmacı daha sonra Sebze Hali içerisinde bulunan esnaflara işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Pekyatırmacı’nın gün içerisindeki ziyaretlerinin diğer adresi Halıcı ve Plastikçiler esnafları oldu. Esnafların sıcak ilgisiyle karşılanan Pekyatırmacı, belediye hizmetleri ve yeni dönem ilgili istişarelerde bulundu.

pekyatirmaci-istisarelere-buyuk-onem-veriyoruz.jpg

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklu’da her zaman esnafımızın yanındayız”

Selçuklu'da hizmet kalitesinin arttırılması için ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "İlçemizin farklı noktalarında her fırsatta işyeri ziyaretleri gerçekleştirerek esnafımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Selçuklu’da her zaman esnafımızın yanındayız. Şehrimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlayan esnafımız aynı zamanda bulunduğu bölgeyi en iyi tanıyan, ihtiyaçları bilen hemşehrilerimiz arasında yer alıyor. Dolayısıyla bu ziyaretler hizmet planlamamıza da önemli katkılar sağlıyor. Muhabbet ve desteklerinden dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde bol ve bereketli kazançlar diliyorum”dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :