Pekyatırmacı: Modern ve konforlu bir Selçuklu için çaba sarf ediyoruz

Konya'da Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, gelenek haline gelen “Halk Günü” etkinliğinde ilçe sakinlerini makamında ağırladı.
Pekyatırmacı: Modern ve konforlu bir Selçuklu için çaba sarf ediyoruz

Hemşehrilerine hizmetleri ulaştırırken istişare kültürüne önem veren Selçuklu Belediyesi vatandaşlarla iletişim yollarından biri olan “Halk Günü” geleneğini sürdürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu çerçevede ilçe sakinlerini makamında misafir etti. Başkan Ahmet Pekyatırmacı hemşehrilerinden gelen istek, öneri ve taleplerini dinlerken, isteklerin çözüme kavuşması noktasında yapılabilecekleri anlattı.

Pekyatırmacı: “Hemşehrilerimiz ile olan gönül bağlarımız daha da güçleniyor”

Selçuklu’da hemşehrilerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Hemşehrilerimizin sosyal hayattan eğitime, kültürden spora kadar her alanda daha modern ve konforlu bir Selçuklu’da yaşamalarını sağlamak için çaba sarf ediyoruz. Bunun için ürettiğimiz projelerimizin üzerine her gün bir yenisini daha ekliyoruz. Bu hizmetlerimizi gerçekleştirirken çözüm odaklı hizmet anlayışıyla ve gönül belediyeciliği ilkesiyle hareket ediyoruz. Bu çerçevede gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz ve her fırsatta da belediyemizde misafir ediyoruz. Bu anlamda büyük önem verdiğimiz Halk Günü buluşmalarında vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek, öneri ve taleplerini birinci ağızdan dinleyebiliyoruz. İstekler hizmet anlayışımıza katkı sağlarken hemşehrilerimiz ile olan gönül bağlarımız daha da güçleniyor. Birlik ve beraberlik içerisinde Selçuklu’muzu daha güzel bir geleceğe taşımayı sürdüreceğiz. Sohbetleri, önerileri ve güzel temennileriyle yanımızda olan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :