Petek Dinçöz Başbakan’dan yardım istedi

Petek Dinçöz canlı yayında Başbakan’dan yardım istedi.
Petek Dinçöz Başbakan’dan yardım istedi

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylesem Olmaz’ adlı programa katılan Petek Dinçöz canlı yayında Başbakan Erdoğan’dan yardım istedi. Eski kocası Can Tanrıyar’ın kendisini dövdüğünü söyleyen Petek Dinçöz, Tanrıyar ile birlikteyken yaşadıklarını anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Dinçöz, ‘Can Tanrıyar’dan kurtulamıyorum. Yardım edin. Başbakan’ımıza sesleniyorum, Emine Hanım’a sesleniyorum’ dedi.

Petek Dinçöz, programda;

"2 senedir susuyorum ama susmakla olmaz. Can Tanrıyar bana aileme çalışanlarıma hakaret etti iftira attı. 18 yaşımdayken onunla ilişkiye başladık. Bana içki içirip kendi el yazımla başkaları hakkında yazı yazdırdı. Bir gece içki içip beni kemerle dövüp gözümü patlattı. Ben ayrılmak istedim ama sürekli şiddet gördüm. Benim dayak yediğime herkes şahit. Hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değil. Sağ dizimde kemer tokasının izi var. 'Kel Oğlan Kara Prense Karşı' filminin galasına ben güneş gözlüğü ile katıldım. Makyözüm gözümü zor kapatmıştı. Benim evleneceğimden haberim yoktu. O gün giydiğim gelinliğin daha sonra benden parası istendi. Ben o gece sevinç çığlıkları atmamışım diye dayak yedim. Kendi üstüme hiçbir şey almamı istemiyordu. Sabah programından yatırılan parayı kendisi isterdi.
Bana ait olmayan porno görüntüler gösterdi. İtiraz ettiğimde de ‘Benim lafıma inanırlar senin lafına değil. Seni, annen, sokağa çıkamayacak hale getiririm’ dedi. Ropörtajlarıma kendisi cevap veriyordu. Yalvarıyorum beni bu dertten bu oyunlardan kurtarın. Başbakanımıza sesleniyorum, Emine Hanım'a sesleniyorum. Bu adamın telefonlarını dinleseniz anlayacaksınız." şeklinde konuştu.