"Peugeot Türkiye"de görev değişikliği

- "Pazarlama Direktörü" olarak görev yapan Mehmet Akın, 3 Eylül'den geçerli olmak üzere "Pazarlama ve Basın/Halkla İlişkiler Direktörü" olarak atandı
"Peugeot Türkiye"de görev değişikliği

Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş'de 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren "Pazarlama Direktörü" olarak görev yapan Mehmet Akın, 3 Eylül'den geçerli olmak üzere "Pazarlama ve Basın/Halkla İlişkiler Direktörü" olarak atandı.

Peugeot'tan yapılan açıklamaya göre, 1 Ağustos 2008'de şirkette "Basın ve Halkla İlişkiler Direktörü" olarak göreve başlayan Elçin Uğuzluoğlu, 2 Eylül tarihi itibarıyla görevinden ayrılacak. 

Firmada 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren "Pazarlama Direktörü" olarak görev yapan Mehmet Akın, 3 Eylül'den geçerli olmak üzere "Pazarlama ve Basın/Halkla İlişkiler Direktörü" olarak atandı. Akın yeni görevini, Peugeot Otomotiv Pazarlama A.Ş. Yeni Genel Müdürü olan Laurent Pernet'e bağlı olarak yürütecek. Ayrıca Basın/Halkla İlişkiler Operasyon Sorumlusu İpek Kiraz Türedi görevine Mehmet Akın'a bağlı olarak devam edecek.

Açıklamada, "Elçin Uğuzluoğlu'na markamıza sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, yeni hayatında kendisine başarılar diliyoruz" denildi.