Pizza Locale 40 çeşit pizzasıyla hizmet veriyor

Konya’da ağzının tadını ve gerçek pizzanın nasıl olduğunu bilen herkes Pizza Locale’yi tercih ediyor.
Pizza Locale 40 çeşit pizzasıyla hizmet veriyor

Türkiye genelinde toplamda 29 şubesi bulunan Pizza Locale Konya’da da hizmet vermeye başladı.  Pizza Locale İşletme Müdürü Serdar Yazıcı Pizza Locale hakkında bilgi verdi. 

pizza-locale-40-cesit-pizzasiyla-hizmet-veriyor-5.jpg

Genç kesimin pizzayı daha çok tercih ettiğini vurgulayan Yazıcı, “Her yaş grubundan müşterilerimiz var fakat gençlerde talebin daha yoğun olduğunu görüyoruz. Genelde üniversiteli ve Meram’da ikamet eden genç kesim akşam yemeği olarak pizzayı tercih ediyor. Pizza Locale Konya Şubesi’ni açalı yaklaşık 2 ay olmasına rağmen vatandaştan gelen ilgi çok yoğun. Çoğunlukla yoğunluğumuz akşam yemekleri ve hafta sonlarında oluyor” şeklinde konuştu. Yazıcı, Pizza Locale ekibi olarak bu durumdan da çok memnun olduklarını belirtti.

pizza-locale-40-cesit-pizzasiyla-hizmet-veriyor-1.jpg

“40 ÇEŞİT PİZZAMIZ BULUNUYOR”

“İşletmemiz İzmir merkezli olup Türkiye genelinde toplamda 29 şubemiz bulunuyor” ifadesinde bulunan Yazıcı,  “Azerbaycan Bakü’de de şubemiz var. Normal bir pizza işletmesinin üst seviyelerinde olan kurulu bir sistemimiz mevcut. Çok farklı malzemeler kullanarak farklı bir işleyiş yürütüyoruz. Şubelerimizde her damak zevkine hitap eden 40 çeşit pizzamız bulunuyor. En çok tercih edilen çeşitlerimiz et grubu seven müşterilerimiz için, kaburga,  şarküteri tercih eden müşterilerimiz için ise karışık pizzadır. Fiyatlarımız kullanmış olduğumuz özel incelikteki hamurumuz ve üzerine kullandığımız 1. sınıf kaliteli malzemeler doğrultusunda olduğu için ortalama 20 TL’den başlayıp 55 TL’ye kadar çıkıyor. Küçük, orta ve büyük boylarda fiyatlar farklılık gösteriyor” dedi.

pizza-locale-40-cesit-pizzasiyla-hizmet-veriyor-2.jpg

pizza-locale-40-cesit-pizzasiyla-hizmet-veriyor-4.jpg