PKK ve FETÖ medyasında Bahoz Erdal şoku!

PKK ve FETÖ medyasında Bahoz Erdal şoku!

Terör örgütü PKK'nın üst düzey sorumlularından "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in Suriye'de öldürülmesi basında geniş yankı bulurken PKK ve Fetullahçı Terör Örgütü medyası ise şoku atlatamadı. Sözcü saklamaya çalıştı, Cumhuriyet ise PKK'yı kaynak gösterdi.

PKK üzerinden Türkiye'de bir kaos çıkarma hayalleri kuran Fetullahçı Terör Örgütü ve PKK medyası "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'in öldürülmesinin şokunu atlatamadı.
 
ÖZGÜR GÜNDEM'DEN TEK KELİME YOK!
 
PKK Terör Örgütü ve siyasi uzantısı HDP'nin yayın organı Özgür Gündem, Bahoz Erdal'ın öldürülme haberini okurlarına duyurmamayı tercih etti.
 
BİRGÜN DE GÖRMEZDEN GELDİ!
 
Hem FETÖ hem de PKK'nın tetikçiliğini yapan Birgün gazetesi de terör örgütü liderlerinden Bahoz Erdal'ın öldürülmesini görmezden gelmeyi tercih etti.
 
FETÖ'CÜ TABELA GAZETELERİ BAHOZ ERDAL'A ÜZÜLENLER ARASINDA
 
FETÖ'nün satmadığı halde işsiz kalan gazetecilere maaş verebilmek ve "yıkılmadık ayaktayız" mesajı için yayınlanan tabela gazeteleri Özgür Düşünce, Yeni Hayat ve Yarına Bakış gazeteleri de Terör örgütü liderlerinden Bahoz Erdal'ın yakalanmasına üzülenler arasında. Bir resim altı bir cümle yazı ile haberi geçiştiren FETÖ'nün tabela gazeteleri, TSK'da başlayan FETÖ operasyonunu da okurlarından gizlemesi gözlerden kaçmadı.
 
CUMHURİYET AA'YI DEĞİL PKK'YI KAYNAK GÖSTERDİ
 
Bahoz Erdal'ın öldürülme haberinin AA tarafından servis edilmesinin hemen ardından internet sitesi üzerinden kafa karıştıran haberlere imza atan Cumhuriyet, bugünkü sayısında da devletin haber ajansını değil terör örgütünü kaynak göstererek safını belli etti.
 
FETÖ'NÜN "SÖZCÜ"SÜ DE SAKLAMAYA ÇALIŞTI
 
Hergün terör örgütü ile mücadele edilmiyor edebiyatı yapan FETÖ'nün Sözcü'sü de bu önemli haberi birinci sayfasından duyurmamayı tercih etti. Cumhuriyet gibi Sözcü 'de kafa karıştırmayı tercih ederek iç sayfalarda küçük bir haber ve "Bahoz Erdal öldürüldü mü?" başlığını atmayı tercih etti!
 
FETULLAH'IN MÜPTEZEL GAZETESİ MEYDAN'DAN KOMİK BAŞLIK
 
Attığı rezil başlıklarla Fetullahçıları bile çileden çıkaran FETÖ'nün müptezel gazetesi Meydan 1. Sayfadan verdiği küçük haberde "Bu kez öldü galiba" başlığını atarak okurlarını bir kez daha şaşırttı.(Sabah)