Prof. Dr. Süleyman K. kadınlar tuvaletinde yakalandı!

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman K., kadınları tuvaletinde yakalandı.
Prof. Dr. Süleyman K. kadınlar tuvaletinde yakalandı!

Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman K., üniversitedeki bir kadınlar tuvaletine Fethullah Gülen’in propaganda kasetleri ve görüntülerinin bulunduğu CD’leri attığı iddiasıyla gözaltına alındı.

KASET VE CD'LER KADINLAR TUVALETİNDE BULUNDU

Olay bugün Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde meydana geldi. İddiaya göre kadınlar tuvaletine temizliği giren kadın görevli, tuvalette bırakılan bazı CD ve kasetleri buldu. Olayın bildirilmesi üzerine gelen Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, bulunan CD ve kasetlerde yaptığı incelemede Fethullah Gülen’in propaganda konuşmalarının ve görüntülerinin olduğunu tespit etti. 

Yapılan tespitin ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, CD ve kasetleri tuvalete eski Rektör Yardımcısı, Tıp Fakültesi eski Dekanı olan ve halen Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Süleyman K.’nın bıraktığını belirledi. Yapılan tespitin ardından Süleyman K.,FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.