Ayşe Atsan

Ayşe Atsan

Provokasyonlara Azami Derecede Dikkat!

Provokasyonlara Azami Derecede Dikkat!

Terör örgütleri üzerinden ateşle imtihan ediliyoruz. Türkiye'yi içeriden ve dışardan abluka altına alma çalışmaları yine başladı.

Ciddi saldırılar var. Halk sürekli isyana teşvik ediliyor.

Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar.

Cumhuriyet tarihinin görüp görebileceği en sömürge  zihniyeti ile karşı karşıyayız. 15 Temmuz yıldönümü arefesindeprovokasyon peşinde koşuyorlar.

Milletimiz bu oyunu da bozar Allah'ın izniyle!

Her fırsatta FETÖ'ye arka çıkan ana muhalefet lideri CHP'li Enis Berberoğlu'nun "FETÖ örgütüne bilerek isteyerek yardım etmek" ve "Askeri ve siyasal casusluk" suçlarından tutuklanmasının ardından CHP yönetimi FETÖ'ye arka çıkmak için yeni planlar peşine düştü.

FETÖ'nün asker kılığındaki militanları MİT TIR'larını durdurdu ve yine örgütün gazeteci kılığındaki tetikçileri görüntüleri servis etti. Görüntüleri Cumhuriyet Gazetesinde yayımlayan Can Dündar şu an firari durumda. Görüntüleri Dündar'a servis eden Enis Berberoğlu ise 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

CHP aldığı kararla Ankara Güvenpark'tan İstanbul Maltepe Cezaevi'ne yürüyeceğini açıkladı.

Yargı kararlarına saygı diyenlere bakın!

Devlet sırlarını utanmadan gazetelere manşet atacaksın tv'lerde yayınlayacaksın ondan sonrada adalete dil uzatacaksın! Böyle bir dünya yok.

Türkiye yol geçen hanı değil! Devletin gizli bilgilerini ifşa etmenin bedeli 25 yıl. Hayırlı uğurlu olsun.

Memleketim işgal edilirken terör örgütlerini lanetlemek adına sokaklara inmeyenler, bir hain adına demokrasi yürüyüşü yapacakmış!

Ülkenin işgali ve yıkılması adına olağanüstü çaba göstererek akıl mantık sınırlarını zorluyorlar. Amaç Türkiye terörü destekliyor algısı oluşturup operasyon çekmek.

Türkiye içindeki uşaklara emirler verilmiş belli ki!  Piyonlar  darbeye zemin hazırlıyorlar. Kitleleri sokağa çekip ordu içindeki son kalan fetoculara darbe yaptıracaklar.

Küçük bir kıvılcım bekledikleri açık. Amaçları niyetleri ortada. Yıllardır HDP ile aynı iskimatte aynı söylem ve eylem birliği içinde siyaset yapmaktalar.

Şer odaklarını bu ülkeden defetmek için halkın fikir birliği içinde olması gerekiyor. Fikren bölünmemeliyiz. Herkes aynı şeyleri söylemeye başladığında bunların sonu gelecektir. Bundan böyle bu ülkenin nefes alması huzura kavuşması için bu son ittihatçı kalıntılarının bu ülkeden temizlenmesi gerekiyor. Bu ülkenin yerli ve milli bir sola ve muhalefete ihtiyacı var. Mevcut yapı siyasal görünümlü terör yuvası!

 

Önce ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'un eski yetkilisi Michael Rubin "Bugun Katar, yarinTurkiye?" diye twit atıyor. Sonra Mısırın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi "Katar operasyonuna Türkiye dahil edilmeli" açıklamasını yapıyor. Devamında ana muhalefet başkanı "Bu ülkede terör örgütlerine giden silah dolu bir kamyonun haberini yapmanın cezası 25 yıl hapis, yasa dışı silah sevkiyatı ise serbest!" diye açıklama yapıyor ve halkı sokağa çağırıyor.

Süreç tesadüfi mi gelişti!?

15 Temmuz'a karşıt cephe 15 haziran cephesi oluşturup bu iki grubu sokakta çatıştırarak dış müdahale zemini oluşturulmak isterken hedef Ortadoğu'daki hedefe giderken Türkiye'yi kendi içinde oyalamak ve odak noktasını değiştirmek.

Aklını, ruhunu, onurunu Batı’ya satmış, köleliği kabul etmekle kalmayıp tavsiye eden çürümüş bir zihniyetin fikriyatına yazıklar olsun. Bu ülkenin ekmeğini yerken ihanet peşinden koşacak kadar ilkesizler.

Mecliste tam uyum yasalarının görüşülmeye başlandığı ve artan ekonomik trendin yaşandığı bir zaman diliminde birileri birilerini kullanarak devreye girdi. Bu çağrı aleni bir suçtur! Kardeşliğimizi dinamitleyemeyeceksiniz.

Rabia işaretini ortaya atarken amaç Erdoğan'ı terör destekçisi olarak göstermekmiş. Planlamanın katar üzerinden başladığı aşikar. İhvanı terörist ilan edip Katar'ı çembere aldılar. Eğer ihvan terörist ise onun işaretlerini yapanlar da terör destekçisidir. Bu yol takip edilirse Erdoğan hedef tahtasına rahat oturulacak. Sabitlemek adına haberler yaptırıldı . İkinci geziye start bu şekilde verilecek devlet karşılık verince de batı devreye girecek. Özgürlük ve adalet isteyen Erdoğan'a diktatör zulmü peşimde diye haberler patlatılacak. Bütün hesaplar ve hareketlenmeler bunun için.

Şer hesapları olanlar iyi bilsinler ki; biz ölüme yürüyerek değil, koşarak gitmenin derdindeyiz. Dolayısı ile bu milleti yıkabilecek hiç bir fani güç yoktur.

'Küfür tek bir millet' diyor Efendimiz. İçimizdeki ehli küfür 24 saat hainliğe devam etmekte. Bunu bilerek teyakkuzda olmamız gerekiyor. Unutmayalım ki harici ve dahili bedbahtlar kıyamete kadar olacak biz asli görevimizi yerine getirip uyanık olmalıyız.

Mevzilerimizi terk etmeyeceğiz, uyanık olacağız, oyuna gelmeyeceğiz. Gerekirse kan kusup, kızılcık şerbeti içtik deme pahasına dik duracağız. Soğukkanlılığımızı, feraset ve basiretimizi muhafaza edeceğiz.

Oyunun başlangıç noktası için değil, bitiş noktası için son kalkışmaları olacak! Allah yar ve yardımcımız olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ayşe Atsan Arşivi
SON YAZILAR