Pursaklar Belediyesi 15 km daha imar yolu çalışması yaptı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kasım ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamlayıp 15 km daha imar yolu çalışması...
Pursaklar Belediyesi 15 km daha imar yolu çalışması yaptı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kasım ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamlayıp 15 km daha imar yolu çalışması yaptı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış mevsimi öncesi çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamladı. Yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını hızlandıran ekipler, kasım ayı içerisinde 15 bin 400 metre imar yolu çalışması yapıp 33 sokağın asfalt ve yama çalışmalarını tamamladı. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra alt yapı ve imar çalışmalarıyla da takdir toplayan Pursaklar Belediyesi, Sirkeli bölgesinde yeni imar yolu yapımına ve mevcut imar yollarının düzenleme çalışmalarına aralık ayında da devam ediyor. Hızla büyüyen ilçenin altyapısında titiz çalışmalar yapan belediye ekipleri, Pursaklar, Saray, Altınova ve Sirkeli genelindeki yol, kaldırım ve asfalt yama işlerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gece gündüz mesai yaparak hizmete devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü açıkladığı kasım ayı raporunda 15 bin 400 metre imar yolu çalışması yaptıklarını, 33 sokakta asfalt çalışması yaptıklarını kaydetti. Park ve bahçelerin bakım onarımlarının yanı sıra çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarının da ihtiyaçlarını karşılayan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki birçok noktada engelli rampası, kilit taşı döşemesi, kaldırım onarımı, bank ve çardak yapımları ile havuz temizliklerini yaptı. Aralık ayında da çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi ilçenin ihtiyaçların kısa sürede karşılayarak vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırıyor.

Pursaklar Belediyesi 15 km daha imar yolu çalışması yaptı

Pursaklar Belediyesi 15 km daha imar yolu çalışması yaptı

İHA