Pursaklar’da 28 Şubat konulu program düzenlendi

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Yıldız, "28 Şubat'ta startı verenler bugün Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan göndermek isteyenlerle aynı zihniyettir"...
Pursaklar’da 28 Şubat konulu program düzenlendi

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Yıldız, "28 Şubat'ta startı verenler bugün Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan göndermek isteyenlerle aynı zihniyettir" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Yıldız, Pursaklar'da düzenlenen 28 Şubat konulu programa katıldı. 28 Şubat dönemini sinevizyon eşliğinde anlatan Yıldız, 17-25 Aralık, 27 Nisan muhtırası, küresel güçler, onların taşeronları olan FETÖ'cüler ve medya patronlarıyla 28 Şubat'ın hazırlandığını vurgulayarak, "28 Şubat'ta startı verenler bugün Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan göndermek isteyenlerle aynı zihniyettir. 1996'da ABD'den gönderilen kripto mektupta Refah-Yol hükümetinin politikaları düşmanca olarak değerlendiriliyor ve şu ifadeler yer alıyordu; "Doğru Yol Partisi Erbakan'ın politikalarını ılımlaştırmada başarılı olamadığına göre kendisinin Refah Partisi ile koalisyonu verimsiz görünmektedir. Biz inanıyoruz ki Tansu Çiller'in koalisyondan çekilmesi Erbakan'ı düşürür ve ülkeyi erken seçime götürür" Bu kriptonun ardından sürecin startını verdiler. Bizimle hiç alakası olmayan Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı, Fadime Şahin sanki Refah Partisi'yle ilişkiliymiş gibi kamuoyuna sunuldu. Bütün tezgahları hazırladılar. O dönem bir general 28 Şubat'ın bin yıl süreceğini söyledi. Genç nesiller için o dönem hikaye gibi gelebilir. İnanın kendi çocuklarıma 28 Şubat'ı ve yaşadıklarımı anlatırken güçlük çekiyorum. Allah bir daha o günleri yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise Türkiye'nin bugünlere kolay gelmediğini kaydederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yedi düvelle mücadele ettiğini ve bunu her zaman söylediğini belirtti.

Öğretmenlik dönemlerinden örnekler veren Çetin, "1986'da öğretmenlik yaptığımız dönemlerde herkesin sesi kısılmış, başörtüsünden dolayı çoğu kişi ceza almıştı. Solfasol İmam Hatip Ortaokulunda göreve başladım. Sadece Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde baş örtülüyordu. "Niye diğer derslerde örtülmüyor? Benim derslerimde isteyen herkes örtüsünü takabilir" dedim. Ne ceza verirlerse verilsin. Nereye sürerlerse sürsünler diye kararlıydım. Sonra liseye geçtik ve beni şikayet ettiler. Ama gelen bütün öğretmenler benim savunduğum görüşü uyguladı. Yani bu günlere kolay gelmedik. Bizler onurumuzla, şerefimizle yaşayalım. Rabbim bize kötü günleri bir daha yaşatmasın diyorum" açıklamalarında bulundu.

Programa Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Yıldız'ın yanı sıra Pursaklar Belediyesi Meclis Üyesi Halil Turhan, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Kocalar Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali Rıza Arslan, Pursaklar İmam Hatipliler Platformu Başkanı Mücahit Alkan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın sonunda Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Bekir Yıldız'a Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Pursaklar’da 28 Şubat konulu program düzenlendi

Pursaklar’da 28 Şubat konulu program düzenlendi

Pursaklar’da 28 Şubat konulu program düzenlendi

Pursaklar’da 28 Şubat konulu program düzenlendi

İHA