"Rabbim bu ülkedeki hainleri güldürmesin"

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Rabbim, bu bayrağın dalgalanışını durdurmasın, minarelerden ezanları dindirmesin ve bu ülkedeki hainleri güldürmesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın." dedi.
"Rabbim bu ülkedeki hainleri güldürmesin"

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile Denizli Valiliğince şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı.

Polisevindeki programda şehit aileleri ve gaziler ile selamlaşan ve bir süre sohbet eden Zeybekçi, daha sonra bir konuşma yaptı.

Şehitlere rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır, gazilere de sağlık, sıhhat ve uzun ömür dileyen Zeybekci, dünyadaki hiçbir maddi karşılığın bir insanın sevdiğine karşılık gelemediğini vurguladı.

Şehitlerin, şehit ailelerinin ve gazilerin razı olmadığı hiçbir şeyin gerçekleştirilemeyeceğini vurgulayan Zeybekci, terör örgütlerinin amaçlarına ulaşamayacağını ifade etti.

Bakan Zeybekci, teröre karşı mücadelenin devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Amaçları ve gayeleri bu ülkeyi bölmek, bu milleti parçalamak, bu ülkede kardeş kavgasını hedefleyen bu hainler bu memleketten temizlenene kadar kökleri kazınana kadar bu millet mücadelesine devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu süreçte ciğerimiz dağlanıyor ve ciğer parelerimizi toprağa veriyoruz ama inanıyor ve biliyoruz ki onlar ölü değildir. Onlar ay yıldızlı bayrağımız gibi bu vatanın tüm hudutlarında İslam coğrafyasının her santimetrekaresinde dalgalanmaya devam edecekler. Rabbim, bu bayrağın dalgalanışını durdurmasın, minarelerden ezanları dindirmesin ve bu ülkedeki hainleri güldürmesin, birlik ve beraberliğimizi bozmasın."