Rade Krunic'ten Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'nin uzun süredir istediği Rade Krunic için açıklama geldi. Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, sarı-lacivertlilerin gündemindeki Rade Krunic'in geleceği hakkında konuştu. İşte detaylar...
Rade Krunic'ten Fenerbahçe'ye kötü haber!

Milan cephesinden Rade Krunic için Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. İtalyan ekibinin teknik direktörü Stefano Pioli, Rade Krunic'in takımda kalacağını açıkladı.

FENERBAHÇE UZUN SÜREDİR PEŞİNDEYDİ

Bu yaz transfer döneminin flaş takımlarından Fenerbahçe, Milan'da forma giyen Rade Krunic'in peşindeydi. Bu transfer için yoğun mesai harcayan sarı-lacivertliler, İtalyan ekibine resmi teklifini sunmuştu. Ancak transferde olumlu bir gelişme yaşanmadı.

PIOLI'DEN RADE KRUNIC AÇIKLAMASI

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, 4-1 kazandıkları Torino maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Rade Krunic'in geleceği için de konuşan Pioli, "Rade Krunic takımda kalacak." ifadelerini kullandı.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 34 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 27'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2482 dakika süre alan 29 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu, 1 gol ve 1 asistle skora etki etti.

Etiketler :