Rahmet Akşamlarına Kerkük İlahi Grubu konuk oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Rahmet Akşamları programına katılan Kerkük İlahi Grubu, söylediği ilahiler ve ağıtlarla Konyalılara duygu dolu anlar yaşattı.
Rahmet Akşamlarına Kerkük İlahi Grubu konuk oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği Rahmet Akşamlarına programına, Kerkük İlahi Grubu konuk oldu. Her akşam teravih namazı sonrasında Kültürpark’ta düzenlenen Rahmet Akşamları programına konuk olan Kerkük İlahi Grubu, seslendirdiği ilahiler ve ağıtlarla Konyalılarla duygu dolu anlar yaşattı.
Grubun Lideri Şeyh Adil Mahmut Mollaoğlu, Konyalılarla buluşmalarına sebep olan Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Anavatan olarak gördükleri Türkiye’nin huzurunun bozulmaması temennisinde bulunan Mollaoğlu, “Allahü Teala huzuru bozanlara fırsat vermesin. Sizler Eba Eyyüb El Ensari’nin hayatını yaşıyorsunuz. Ekmeğinizi mazlumlarla paylaşıyorsunuz. Bütün mazlumların dertlerine derman oluyorsunuz. Irak’ta, Suriye’de, Arakan’da, Somali’de, Türkmen dağında olan Suriyeli kardeşlerimize sahip çıkıyorsunuz. Allah evinizden, ömrünüzden, malınızdan bereketini eksiltmesin. Sofranızı Halil İbrahim sofrası eylesin” dedi.
Kadir Gecesi’ne kadar devam edecek Rahmet Akşamlarına 22 Haziran Çarşamba Grup Efrus, 23 Haziran Perşembe Ahmet Çalışır, 24 Haziran Cuma Eşref Ziya Terzi katılacak.

rahmet-aksamlarina-kerkuk-ilahi-grubu-konuk-oldu-2.jpg