Real Madrid, Milli yıldızı izlemeye geliyor!

Real Madrid, Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'yı izlemek üzere scout ekibini Türkiye - İzlanda maçına gönderdi.
Real Madrid, Milli yıldızı izlemeye geliyor!

Sezon başında Trabzonspor’dan 16.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Dünya devi Real Madrid, Euro 2020 Elemeleri’nde Türkiye’nin İzlanda ile oynayacağı maça Yusuf Yazıcı’yı izlemek üzere scout ekibini gönderdi.

Madrid'in scout ekibi Yazıcı'yı Trabzonspor’dayken de izlemeye gelmiş ancak oyuncuyu Fransız kulübüne kaptırmışlardı.

Bu kez elini çabuk tutmak isteyen Real Madrid, Yusuf’u erkenden tekrar takibe aldı. Zinedine Zidane’nın da Milli oyuncu için olumlu görüş belirttiği öğrenildi. La Liga’da istediği sonuçları almasına rağmen sahadaki oyunla taraftarını memnun edemeyen Real Madrid, transfer ettiği yıldızlardan da faydalanamadı.

Fransız teknik adamın özellikle hücum hattında birkaç bölgede görev yapabilen yaratıcı oyuncu transfer etmek istediği ve bu transfer için de listenin başında Yusuf Yazıcı olduğu öğrenildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TAMAM, SIRADAKİ LA LIGA

Genç oyuncu, Trabzonspor’da forma giyerken hayallerinden birinin Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek olduğunu belirtmişti. Daha sonra La Liga’da top koşturmak istediğini de söyleyen Yusuf Yazıcı, bu hayalini de gerçekleştirme ihtimalinin yüksek olduğu görülüyor.

LUIS CAMPOS KEFİL

Fransa serüvenine tutuk başlayan Milli oyuncu, ülkeye uyum sağladıkça performansını arttırarak, takımın önde gelen isimleri arasına girdi. 16 maçta 1 gol, 4 asist kaydeden Yusuf’un sezon sonunda asist krallığında lider olabileceği konuşuluyor.

Lille takımında transferden sorumlu Luis Campos, uzun ve meşakkatli transfer sürecinden sonra Yusuf Yazıcı’yı kadrolarına kattıkları için çok mutlu olduğu ifade etmişti. Yaklaşık 1.5 senedir genç oyuncuyu takip ettiğini dile getiren Campos, “Mesaimizin büyük bir bölümünü Yusuf Yazıcı’ya ayırmıştık. Onun yeteneklerinden hiç şüphemiz yok” ifadelerine yer vererek, Milli oyuncuya olan güvenini de dile getirmişti. (Asist Analiz)