Real Madrid Silva'yı basına tanıttı

Real Madrid Silva'yı basına tanıttı

Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Lucas Silva, "Dünyanın en iyi kulübündeyim. Çok mutluyum" dedi.

Real Madrid takımına "öğrenmek" ve "yardım etmek" için geldiğini belirten Silva, "Burada olmak bir rüyayı gerçekleştirmek gibi bir şey. Bu formayı giymek için kendimi çok hazır hissediyorum" diye konuştu.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez de "Bugün bir futbolcunun daha hayalini gerçekleştiriyoruz. Dünya şampiyonu bir kulübüz ama kendimizi tebrik edecek vaktimiz yok" ifadelerini kullandı.

Kazandıkları her şeyin kendilerine az geldiğini söyleyen Perez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tarih bize, zorluklar çıksa da sonuna kadar her başarının peşinden koşmamız gerektiğini gösteriyor. Onuncu Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığımız için mutluyuz ama sırada 11'incisi var. 

Alfredo Di Stefano ve Santiago Bernabeu, bize yetenek ve arzusunu göstermek isteyen futbolcuları aramamız gerektiğini öğrettiler. Lucas Silva da onlardan biri. Bugün, Brezilya'nın en iyi orta saha oyuncularından biri takımımıza dahil oldu."

Daha sonra Silva'ya hitaben Perez, "Sezonun çok önemli bir anında geldin. Senden tek isteğim en kısa zamanda takıma uyum sağlayıp, tüm arzunu bu takıma vermen" dedi.

Real Madrid taraftarının fazla talepkar olduğuna dikkati çeken Perez, "Bu formayı giymek bir onurdur ama aynı zamanda sadece bazı futbolcuların tadabileceği bir sorumluluktur" diye konuştu.

Real Madrid ile 30 Haziran 2020 tarihine kadar sözleşme imzalayan Silva, 16 numaralı formayı aldı.