Real'li oyuncu F.Bahçe'nin radarında!

Fenerbahçe, Caner Erkin'in gidişinin ardından artık sol bek arayışlarına başladı. Al Ahli'ye transfer olan Moussa Sow'un ise kiralık olarak yeniden sarı lacivertli takıma dönmesi gündemde.
Real'li oyuncu F.Bahçe'nin radarında!

Fenerbahçe'de, Hasan Ali Kaldırım rakipsiz kaldı. Caner Erkin'in Inter'le imza atmasının ardından sarı lacivertliler, sol bek arayışlarına başladı.

Listenin başında Fabio Coentrao var

Geçtiğimiz sezon Monaco'da kiralık olarak oynayan ve bonservisi Real Madrid'te bulunan Fabio Coentrao'nun transfer listesinin başında olduğu öğrenildi.

Bonservis bedeli ödemek istemeyen Fenerbahçe'nin, Portekizli Coentrao'yu kiralık olarak renklerine katmak istediği bildirildi.

Beşiktaş'a karşı Köybaşı hamlesi

Sarı-lacivertlilerin ayrıca, Gökhan Gönül'e talip olan Beşiktaş'a karşı, transfer yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin başarılı sol bek İsmail Köybaşı'yı da gündemine aldığı konuşuluyor.

Moussa Sow da gündemde

Sarı-lacivertlilerde Moussa Sow da unutulmadı. Al Ahli'ye giden ancak mutsuz olduğu belirtilen Sow için kiralık formülü gündeme geldi.

Fenerbahçe'den 16 Milyon Avro serbest kalma bedeliyle ayrılan Moussa Sow, Birleşik Arap Emirlikleri'nde 24 maç oynayarak, 13 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.