Recep İvedik 5'in fragmanından ne kadar kazandı?

Recep İvedik 5'i çeken Şahan Gökbakar, Youtube'da 28 milyondan fazla izlenen fragmanından ne kadar kazandığını açıkladı. İlk kez bir filminin fragmanın bu kadar çok izlendiğini belirten Gökbakar, sayfa takipçilerinin de iki katına arttığını söyledi.
Recep İvedik 5'in fragmanından ne kadar kazandı?

Recep İvedik 5'i çeken Şahan Gökbakar, verdiği röportajda bir gecede 3 milyondan fazla izlenen fragmanından 4 bin dolar kazandığını açıkladı. Habertürk'ün haberine göre, ilk kez bir filminin fragmanın bu kadar çok izlendiğini belirten Gökbakar, sayfa takipçilerinin de iki katına arttığını söyledi. 'Celal ile Ceren' ve 'Recep İvedik'in yeni hikayelerinin de şekillendiğini açıklayan 

Bir gecede 3 milyon arttı
Gökbakar "Fragmanı saat 20.00'de yükledik. Sabah kalktık, baktık ki bir gecede 3 milyon kez izlenmiş. İlk kez bir filmin fragmanı bu kadar çok izlendi. Bu da beğenildiğini gösterir. Youtube'daki sayfamı takip eden kişi sayısı da 100 binden 250 bine çıktı. Sağolsunlar bana plaket gönderdiler. 1 milyonu geçince heykelimi dikmelerini bekliyorum ama." dedi.

Fragramanın izlenmesinin maddi getirisinin ne kadar olduğuyla ilgili soruya "Yaklaşık 4 bin dolar. Bu rakam 25 milyonun karşılığıydı. Şimdi artmıştır." diyen Gökbakar gündeminde 'Celal ile Ceren' ve 'Recep İvedik'in yeni hikayelerinin olduğunu söyledi.