“Referandum yakın, biz hazırız”

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı; Bölge Toplantısını Artvin,Trabzon.Bayburt,Giresun,Ordu,Gümüşhane ve Rize illerinin katılımıyla Trabzon'da yaptı.
“Referandum yakın, biz hazırız”

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Konya Milletvekili Av.Ahmet Sorgun başkanlığında  gerçekleştirilen toplantıya  bölge illerinin il,ilçe, kadın  ve gençlik kolları başkanları ile seçim işleri başkanları katıldı. Genel Merkez Seçim Koordinasyon Başkanı  İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, Seçim İşleri Başkan Yardımcıları  Yozgat Milletvekili Yusuf Başer,Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Uşak Milletvekili Mehmet Altay,Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Kadın Kolları Seçim seçim İşleri Başkanı Zeynep Gül Yılmaz,Gençlik Kolları Seçim işleri Başkanı Nureddin Çelik  ile Trabzon Milletvekillerininde hazır bulunduğu toplantıda seçim işleri başkanlığının  çalışmaları ele alındı.

ahmet-sorgun-1-001.jpg

Toplantının açılışında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardmcısı ve Konya Milletvekili  Av.Ahmet Sorgun, Ak Kadroların Türkiyenin her tarafında her zaman dimdik ayakta  olduğunu,bunu hangi bölgeye giderlerse gitsinler bizzat müşahade ettiklerini söyledi. Sorgun" Bir kış günü  ve bir hafta sonu, herkes evinde  iken sizler buradasınız. Neden? çünkü biz bir partiden öte bir davanın mensuplarıyız. Bu davanın kurucu lideri  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hepimizden fazla çalışıyor. Türkiye için, millet için,memleket için çalışıyor. Onun için bizler bu Ak ve hak davanın menupları olarak memleketimizin selameti için çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

Her işin zamanında yapılması gerektiğinin altını çizen Genel Başkan Yardımcısı Sorgun" Bakınız bugün Ömer Halisdemir kendisine verilen bir görevi saniyeler içinde ve zamanında yaptı. Allah'ın yardımı Camhurbaşkanınımız Recep Tayyip Erdogan'ın dik duruşu ve cesareti, Ömer Halisdemir gibi kahramanlar ve halkmızın ferasetiyle memleketimiz büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Türkiye tarihinin en büyük ihanetini atlattı şükürler olsun. Milletimizn birlik ve beraberliği karşısında hiç  bir güç duramadı ve duramayacak inşallah. 15 Temmuz gecesi "halkın gücünün üstünde güç tanımadım ben" diyen Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta  yine söyledi ve bizde buna yürekten inanıyoruz. Allahın gücünden sonra en büyük güç halkın gücüdür.Rabbim bu milletin birlik ve beraberliğini hep daim etsin" diye konuştu.

ahmet-sorgun-3.jpg
Anayasa değişikliği ve partili cumhurbaşkanlığı konusuna da değinen Sorgun sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gönül isterki sıfırdan bir anayasa yapalım. Askeri ve darbe anayasalarını ortadan kaldıralım. Ancak  bügün itibariyle anayasa değişikilği yapılacak.  Partili cumhurbaşkanlığı na geçiş için çalışmalar büyük öçüde tamamlandı. Yakın bir zamanda meclise gelecek. Sonrasında kararı yine millet verecek. Referandum çok uzak değil.Önümüzdeki haftalarda tarihi de netleşek. Biz teşkilatlar olarak zaten her zaman  hazırız. Hiç seçim olmayacakmış gibi dingin yarın seçim olacakmış gibi de canlı,  ve hazırız. Milletmiz kendine hizmet edeni, kendinden olanı hep el üstünde tutmuştur. Ak Parti bu milletin kendisidir. Milletmiz önüne sandık geldiğinde memleket için en güzeline, en iyisine her zaman olduğu gibi karar verecektir"