Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, mübarek üç ayların ve Regaib Kandili’nin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını diledi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in Regaib Kandili mesajı şöyle:

“İslam alemi olarak üç aylar içindeki mübarek gecelerden ilki olan Regaib Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regaib Kandili’nin ve mübarek üç ayların rahmete, berekete, kurtuluşa vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken; doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşmanın, hak ve hukuka riayetin, barış ve kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin insani erdemler olarak ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu yeniden hatırlayalım.

Sevgili Peygamberimiz bu ayları, ‘Allah’ım, Recep ve Şaban ayını hakkımızda hayırlı kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur’ diye dua ederek karşılamıştır. Regaib Kandiliyle başlayan; Miraç ve Berat kandilleriyle devam ederek Ramazan ayı ve Kadir Gecesi’yle doruğa ulaşacak bu bereket iklimi vesilesiyle başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere bütün dünyada kardeşliğin ve huzurun hakim olması için dua edelim.

Mübarek üç ayların ve Regaip Kandili’nin insanlığın yaşadığı sıkıntıların sona ermesine vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum.”