Reis filminin en şaşırtacak sahnesi

Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine dek yaşamını konu alan Reis filminin çekimleri tamamlanırken, esere dair dikkati çeken ipuçları da bir bir ortaya çıkıyor.
Reis filminin en şaşırtacak sahnesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın hayatının bir kısmının anlatıldığı 'Reis' filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, merakla beklenen yapıma dair dikkati çeken açıklamalarda bulundu. Filmde Erdoğan'ı canlandıran Beyoğlu, şaşırtacak sahneleri ve çekim aşamasını anlattı.

Oyuncu Reha Beyoğlu, "Ben kendisini çok sevdiğim için bütün hayatını yakından takip ediyorum. Birçok detaya hakimim zaten Cumhurbaşkanımızın hayatı ile ilgili yakın çevresine sorduğum zamanlarda oldu" dedi.

Filme dair merak edilen detayları paylaşan Oyuncu Reha Beyoğlu, Star'a açıklamalarda bulundu. Beyoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Hayır hiç zorlandığım sahne olmadı. Severek oynadım. Daha da fazlası olsa daha fazlasını da oynardım. Bir toplantıda hiçbir şeyin heyecanımın önüne geçmesini istemiyordum 'çok konsantreyim beni bana bırakın' diyerek toplantıdan çıktım etkilenmemek için.

Seyirciyi en çok şaşırtacak sahne selamlama bölümü.
Cumhurbaşkanımızın 1994-98 yılları ile ilgili bilinen çok şey yok. Mesela o dönem verdiği selamı farklı. Eskiden iki eli ile selam verirken şimdi tek eliyle selam veriyor. Yine başka bir örnek verecek olursak bir omzu eğiktir kabadayı gibi yürür ama işin iç yüzü öyle değil. Bu adam dini bütün muhafazakar bir ailenin çocuğu kavgaya karışmamış vücudunun yarım eğik olması dini bütün olmasından geliyor, selama hemen selam verebilmesi için. Ama bir nedeni daha var ki o da filmi izleyeceklere sürpriz olsun. Daha neler neler o dönem de kullandığı arabasının plakasına kadar öğrendik. Bir başka bizi şaşırtacak şey de Cumhurbaşkanımızın neden sıklıkla taksi duraklarına gidip çay içtiğini de göreceğiz filmde. Son bir ipucu daha söylemem gerekirse o dönem Beyefendi cezaevine giderken eşi Emine Erdoğan'da otobüsteymiş. Bunun gibi küçük bir sürü detay var şaşıracağınız."