Rektör daveti kırmadı, öğrenci evine gitti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak sıra dışı icraatlarına devam ediyor.
Rektör daveti kırmadı, öğrenci evine gitti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak sıra dışı icraatlarına devam ediyor. Bir üniversite öğrencisinin daveti üzerine Kemalpaşa'daki evine konuk olan Prof. Dr. Budak, yolda uğradığı bir köy kahvesinde de çiftçilerle sohbet etti.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, üniversite öğrencisinin daveti üzerine Kemalpaşa'daki evine konuk oldu. Farklı bir rektör profiliyle öğrencilerinin yanında olmak istediğini her fırsatta belirten Prof. Dr. Budak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Talha Emin Helvacı'nın evinde öğrencileriyle birlikte yer sofrasında yemek yedi. Budak, gençlere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Çobanı rektörlük binasına davet etti

Bornova Yakaköy'deki köy kahvesinde köylülerle bir araya gelen Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesinin toplumla her zaman iç içe olacağı mesajını verdi. Aynı zamanda bir ziraat profesörü olan Rektör Prof. Dr. Budak tarım ve hayvancılık üzerine köylüleri dinledi, kendi bilgilerini onlarla paylaştı. Dönüşte yolda rastladığı bir çobanla da sohbet eden Prof. Dr. Budak, kendisini rektörlük binasına davet etti.

Prof. Dr. Tosun: "Akademinin soğuk yüzüne karşı sıcak bir temas"

Rektör Prof. Dr. Budak'ın öğrencilerle bir arada yer sofrasında yemek yediği görüntüyü sosyal medyadan değerlendiren Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi siyaset bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, "Tarihsel olarak buyurgan devletin öğrencilere mesafeli snop akademi yöneticileri profilini alt üst eden bir enstantane. Ege Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Necdet Budak'ın bir öğrenci evinde öğrencilerimizle buluşması, akademinin soğuk yüzüne karşı sıcacık bir temas" dedi.

İHA