Rektör Karakaya'nın iftar yemeği

Rektör Karakaya'nın iftar yemeği

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitede görevli akademik ve idari personelle iftar yemeğinde bir araya geldi.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bağbaşı Yerleşkesindeki öğrenci yemekhanesinde düzenlenen geleneksel iftar programında konuşan Rektör Karakaya, bu tür programların üniversite personeli arasındaki birlik ve dayanışmayı artırdığını ifade ederek, katılan herkese teşekkür etti.

Bu yıl yaptıkları projelerden de bahseden Rektör Karakaya, insan yetiştirme ve bulunduğu bölgeye katkı sağlamanın sadece yönetimin kararlarıyla gerçekleşecek süreçler olmadığına işaret ederek, bu konuda herkesin katkı sunması gerektiğine vurgu yaptı.

Karakaya, "Ramazan ayında sahip olduğumuz duygusal yoğunluk hayatın fıtratıdır. Bizlere bu fıtrat duygusunu tekrar hatırlatarak eksenimize dönmemize yardımcı oluyor. Bu duygular, muhtaç olduğumuz insanlığın duygularıdır. Üniversitede hep birlikte aynı duyguları hissederek görev yaparken bu duyguların hem ülkemize hem de dünyaya yayılmasına vesile olmayı temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

İftar programına rektör yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Prof. Dr. Mustafa Kurt ile Genel Sekreter Doç. Dr. Rüştü Yeşil de hazır bulundu.