Rektör Şahin, Turizm Fakültesi’nin akademik kurul toplantısına katıldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı’nda, akademisyenlerin sorularını yanıtladı.
Rektör Şahin, Turizm Fakültesi’nin akademik kurul toplantısına katıldı

Turizm Fakültesi’nde gerçekleşen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin’in yanı sıra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Çukurçayır, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Semih Büyükipekci, Yrd. Doç. Dr. Birsen Bulut Solak ve öğretim üyeleri katıldı.
Dekan Prof. Dr. Çukurçayır, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, fakültede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Selçuk Üniversitesi’nin, Turizm Fakültesi’ni bünyesine eklemesiyle yeni bir markayı daha kendisine kazandırdığını ifade eden Prof. Dr. Çukurçayır, fakültelerinin bugün dünyaca tanınan bir kurum haline geldiğini, bu başarının sağlanmasında da akademik ve idari kadronun önemli katkılarda bulunduğunu aktardı.

“AKADEMİK PERSONELİMİZE KAYNAK VE İMKAN OLUŞTURACAĞIZ”
Rektör Prof. Dr. Şahin, akademik kurul toplantılarına özellikle katılmaya çalıştığını belirtti. Üniversitenin sorunlarını, akademik kadronun mağduriyetlerini çok iyi bildiklerini söyleyen Prof. Dr. Şahin, “Bunları biliyor olmak, bir çırpıda bu sorunları çözebilme imkanını bize vermiyor ama en azından eldeki imkanlarla sızlanmadan, gayret sarf ederek, var olan sorunları çözmek temel hedefimiz. Bunları da hakkaniyet, liyakat ve adalet ölçüsü içerisinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yani emeği öne çıkaracağız. Çalışan, üreten akademik personelimize kaynak ve imkan oluşturacağız. Çalışalım, öğrenci yetiştirelim ve bilim üretelim” diye konuştu.
Soru-cevap bölümüyle sona eren toplantıda Dekan Prof. Dr. Çukurçayır, Rektör Prof. Dr. Şahin’e hediye takdiminde bulundu.