Resim yarışmasında birinci oldu

Bilecik'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okullar arası yapılan resim yarışmasında Bilecik Edebali Şehir İlkokulu öğrencisi minik...
Resim yarışmasında birinci oldu

Bilecik'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okullar arası yapılan resim yarışmasında Bilecik Edebali Şehir İlkokulu öğrencisi minik Efe birinci oldu.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bilecik merkezdeki ilk ve ortaokul öğrencileri yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı bir resim yarışması düzenlendi. Yüzlerce öğrencinin katıldı yarışmada Bilecik Edebali Şehir İlkokulu öğrencisi Efe Gümüş ilkokullar arası irinci oldu. Malhun Hatun İlkokulu öğrencileri Tuğçe Çakma ve Bunnu Nihal Çimbir ikinci ve üçüncülükleri paylaştı. Ortaokullar arası yarışmada Murat Hüdavendigar Ortaokulu öğrencisi Yusuf Bashar birinci olurken, Edebali Ortaokulu öğrencisi Ahmet Mevlit Özer ikinci, TOKİ Ortaokulu öğrencisi Fatma Çelebi üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül verildi.

Resim yarışmasında birinci oldu

Resim yarışmasında birinci oldu

İHA