Reşit Akçay, Ali Çamdalı’ya barış çubuğu uzattı

Konyaspor’un 2-0 yenildiği Alanyaspor maçında yaşanan ‘kadro tercihi’ tartışmasının ardından kadro dışı bırakılan Ali Çamdalı’ya teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’dan yeşil ışık yakıldı. Taraflar, Akhisar maçından sonra barışmak için masaya oturacak
Reşit Akçay, Ali Çamdalı’ya barış çubuğu uzattı

Atiker Konyaspor’da yaşanan kaos ortamına yönetim, el koydu. Takımın daha fazla zarar görmesini istemeyen yeşil-beyazlı yöneticiler, kolej takımı hüviyetine bürünmek için öncelikle takımdaki birlik olgusunu inşa etmek için kolları sıvadı. Teknik direktör Reşit Akçay ile bir araya gelen yönetim, hocadan kaptan Ali Çamdalı’yı affetmesini istedi. Tarafların gelecek hafta bir araya gelerek sulh olmaları bekleniyor.

HOCA, ÖZÜR BEKLİYOR 
Marsilya ve Beşiktaş maçlarında görev almayan, Akhisar maçında da oynatılmaması beklenen Çamdalı’nın ceza sürecinin yeterli olduğunu ve daha fazla süreci uzatarak ortamı germenin bir anlamının olmadığı yönünde fikir birliğine varan yönetim, hocadan gerekli hassasiyeti göstermesini istedi. Bunun üzerine ikna olan Akçay, Ali Çamdalı’nın özür dilemesini durumunda takıma tekrar dahil edebileceğini ifade etti.
Veli Özkan / Konya Yeni Haber