Ribat Geleneksel Sünnet Şöleninde sevindirdi

Ribat Eğitim Vakfı Geleneksel Sünnet Programı Ribat Aşevinde yapıldı. Çok sayıda çocuğun sünnet edildiği programda Mehter Takımı da bir konser verdi.
Ribat Geleneksel Sünnet Şöleninde sevindirdi

Ribat Eğitim Vakfı eğitim çalışmalarının yanı sıra insani yardım çalışmaları ve sünnet çalışmaları ile de topluma hizmet ediyor. Ribat Eğitim Vakfının Geleneksek Sünnet Şöleni Ribat Aşevi'nde yapıldı. Ribat Eğitim Vakfı Sünnet Şöleninde bu yıl da büyük ilgi gördü.

Uzman Doktorlar Muhammet Keskin, Mustafa Keskin, İsa Yılmaz refakatinde yapılan Sünnet Şöleninde Mehmet Takımı da bir konser verdi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, "Ribat olarak bizler hizmetten başka bir hizmete geçerek Şükürler olsun onlarca farklı alanda Allah Rızası merkezinde toplumumuza hizmet ediyoruz. Elbette ki öncelikle bu hizmetlerin yürütülmesini sağlayan Konyalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Sünnetlerin uzman doktorlarımız tarafından yapıldığını özellikle belirtmek istiyorum. Sünnet programımıza katılan Hekimlerimize ve diğer sağlık ekibine de bu hizmetlere yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. 
Allah'ın izni ile bu coşku, bu hizmet devam edecek, erkekliğine ilk adımı atan evlatlarımıza sağlıklı ve uzun bir ömür, ailelerine de saadet diliyorum." dedi.

Ribat Eğitim Vakfı Aşevi Müdürü Abdullah Çay'da, program da “Veren el ile alan el arasında köprü olmayı misyon edinen Ribat aşevi sıcak yemek yardımı, gıda paketleri, yakacak yardımları, eğitim ve kırtasiye yardımlarını ön planda tutarken, aynı zamanda bu yılda her yıl olduğu gibi yetim yavrularımızın ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatlarını geleceğe ve hayata daha iyi tutunabilmeleri için sünnet programını tertip ettik. 
Bilindiği üzere Kurban bayramına doğru yaklaşmaktayız ve Ribat Aşevi olarak bu yılda yurt içi ve yurt dışı kurban organizasyonlarımızın çalışmalarına başlamış bulunmaktayız yaklaşan Kurban Bayramında da veren el ile alan el arasında köprü olma vazifesini, önce Rabbimizin izni sonra sizlerin destek ve yardımlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapılarını aralamaya onların yüzünde bir tebessüm olabilmeye gayret edeceğiz.” dedi

Sünnet şölenine dahil olan çocuklara Konya Büyükşehir Belediyesinin üstü açık gezi otobüsüyle şehir turu gerçekleştirilirken sünnet çocuklarına oyuncaklar da hediye edildi.
Ribat Aşevinde gerçekleştirilen toplu sünnet şöleninde ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve yetim çocukların sünnetleri yapıldı. 

ribat-geleneksel-sunnet-soleninde-sevindirdi-1.jpg