Ribat Yaz okulları sona erdi

Öğrencilerin hem öğrenip hem de gönüllerince eğlendiği Ribat Eğitim Vakfı'nın Yaz Okulları sona erdi.
Ribat Yaz okulları sona erdi

Bir taraftan spor, gezi, kamp aktiviteleri bir taraftan ise Kuran'ı Kerim, Siyer, ahlak, ibadetler gibi konuları hem öğrendikleri hem de içselleştirdikleri yaz okulları programı sona erdi.

11 Temmuz'da başlayan olan Ribat Eğitim Vakfının Yaz Okulları kurs programı 26 Ağustos itibari ile sona erdi.  Kız öğrenciler ile erkek öğrencilere ayrı ayrı binalarda hizmetin verildiği RİBAT Eğitim Vakfı Yaz Okulları'nda. yurt imkanı da sunuldu. Geçtiğimiz yıllarda da vatandaşın yoğun teveccühüyle birlikte bu alanda da kurumsallaşmanın rahatlığını yaşadıklarını ifade eden Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, "Yaz okullarımıza halkımızın ve öğrencilerimizin teveccühü bizleri sevindiriyor dolayısıyla biz de hazırlamış olduğumuz programlarla bu teveccühe layık olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da müfredatlarımızı özenli bir şekilde planladık ve uyguladık. Selçuklu Belediyesi ile ortak hazırladığımız 'Yaz Okulu Rehberi' kitapçığını bütün öğrencilerimize dağıttık" şeklinde konuştu ve yoğun ilgiye teşekkür etti. 

Yüzlerce öğrencinin katıldığı Ribat Eğitim Vakfı Yaz Okulları'nın son gününde etkinlik düzenlenerek yaz okullarına katılan öğrencilerin tamamına katılım belgelerinin de verildiği programda öğrencilere küçük ödüller de verildi.