Rıdvan Dilmen iki isim verdi: Memduh Oğuz ve Osman Karakuş

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, HaberTürk TV'de yayınlanan Karşıt Görüş programında Bochum ve 3 Temmuz Şike Davaları ile ilgili konuştu.
Rıdvan Dilmen iki isim verdi: Memduh Oğuz ve Osman Karakuş

İşte Rıdvan Dilmen'in gündem yaratacak sözleri...

"Ben şike ile ilgili sorgulanmadım, ifademe başvurulmadı. Şikeyle benim adım hiçbirzaman yanyana gelmedi. Birkaç tane kendini bilmez yalandan bir şeyler konuştular kendi aralarında. Kendi programımda "Ben bu dosyaya kim bakıyorsa, yarın ona kendim gideceğim" dedim. Dosyaya bakan savcı, Fazıl Bey'di yanlış hatırlamıyorsam, 'Kardeşim güle güle, bizim senle bir işimiz yok' dedi.

Bochum Davası'nda benimle ilgili hiçbir şey olmadı. Bizim adımız yanyana hiç gelmedi."

3 Temmuz ile ilgili olarak...
"Fenerbahçe Spor Kulübü yargılanırken TFF'de, Tahkim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Karakuş'tur. Şu anda Yargıtay ve Emniyet imamı olarak yurt dışına kaçan bir insandır, bu bir. İki, disiplin kurulunda çalışan başka bir arkadaş da, cezaevinde yatmıştır paralel yapı operasyonunda, Memduh Oğuz'dur ismi de. İki kişi de görevden alınmıştır TFF'de. Cezaevindeydi en son, çıktı galiba. Fenerbahçe'ye şike operasyonu yapan 2 kişiden biri cezaevinde geçirdi kışı, diğeri de yurtdışında." (sporx)