Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ı bekleyen tehlike

NTV'den ayrılarak beIN Sports'a transfer olan Güntekn Onay'la ilgili çarpıcı sözler.
Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ı bekleyen tehlike

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında Günetkin Onay'ın beIN  Sports'a transferini kaleme aldı.

İşte Koloğlu'nun 'Onay,  NTV’den ne zaman ayrıldı?' başlıklı yazısı...

Televizyon sektöründe bu yazın sürpriz transferi, Güntekin Onay’ın beIN sports’a geçmesi oldu. Onay, aynı gün saat 16.39’da hâlâ NTV’de görevliydi.  Fatih Terim’in istifasıyla ilgili NTV Spor’un programı vardı. Tuğba Dural, “NTV Spor ekibinden spor yorumcusu Güntekin Onay telefon hattımızda, Güntekin hoş geldin” diyerek kendisine bağlandı. “Evet Tuğba, iyi yayınlar” dediğinde sanırım transfer netleşmişti. Transfer haberi, akşam saatlerinde internete düştü. Muhtemelen iş, gündüz bitirilmişti.

“Hoş geldin Güntekin” sözlerinin söylendiği saat diliminde Onay, “Hoşça kalın” demişti diye düşünüyorum. Onay’ın bir 10 yılı geçti

NTV Spor’da. ‘Yüzde Yüz Futbol’da  Rıdvan Dilmen’le birlikte ekranın takip edilirmarka programı oldu.

Taş yerinde ağırdır

Çok doğru bir laftır; taş yerinde ağırdır. Bizim sektörde tecrübeyle sabittir. Şimdi alıp ‘Yüzde Yüz Futbol’u beIN Sports’a taşıyabilir misin? Rıdvan’ı da transfer ettin. Aynı hava olur mu? Olmaz. Bir kere ‘Maraton’ var. Yeni geleni öyle keyifle kabul eder mi? Doğal olarak kıskançlık olacaktır. Pabucun dama atılma psikolojisi vardır ve gayet doğaldır.

Güntekin Onay, NTV Spor’la bütün-leşmişti. Doğrudur, kanalın geleceği belli değil ve biz profesyonel insanlarız sözünün altına sığınma zorunluluğu olmaktadır. Onay’ın bilgisi ve ekran tecrübesi tartışılmaz. beIN Sports’a renk katacaktır. Ama NTV Spor ‘Yüzde Yüz Futbol’ bir daha olmayacaktır. Hani kızsak bile, şöyle devre aralarında “Bakalım ne demişler?” diye uğradığımız ‘Yüzde Yüz Futbol’.